Musi być wilgotna, bo na sucho to zatrzeć można tłoka
Pewnie może to być kłopotliwe i wstydliwe w pewnych sytuacjach, ale to oznacza, że po pierwsze jesteś podniecona, po drugie, że lubrykacja Twojej myszki działa poprawnie. Myślę, że obie rzeczy są szalenie pozytywne, a z lubrykacją, to lepiej trochę więcej niż za mało.Hej, koleżanki czy Wam nie przeszkadza to jak Wasza myszka robi się baaaaardzo mokra?
Ja wiem, że facetów to bardzo podnieca, w końcu dzieki nim tak się nam robi miło, ale czy naprawdę jest przyjemnie wkładać rękę w majtki i czuć 'powódź'? (to akurat pytanko dla panów )
Mnie to czasem krępuje i mimo, że miło mi z facetem to nie lubię czuć wilgoci między nogami.
To czasem przysparza dużo problemów, zwłaszcza jak robi się to akurat w nieodpowiednim momencie i miejscu.
Co Wy o tym sądzicie?
Ha ha, oj może..Wyibrazam sobie, że to może krępować, ale uwierz, że niekontrolowany wzwód może przyspożyć równie dużo krępacji, śmiesznych albo trudnych sytuacji...
To cudowne uczucie , jeszcze bardziej kiedy dziewczyna wkłada mi mokrą cipunię w usta , mmmmmmHej, koleżanki czy Wam nie przeszkadza to jak Wasza myszka robi się baaaaardzo mokra?
Ja wiem, że facetów to bardzo podnieca, w końcu dzieki nim tak się nam robi miło, ale czy naprawdę jest przyjemnie wkładać rękę w majtki i czuć 'powódź'? (to akurat pytanko dla panów )
Mnie to czasem krępuje i mimo, że miło mi z facetem to nie lubię czuć wilgoci między nogami.
To czasem przysparza dużo problemów, zwłaszcza jak robi się to akurat w nieodpowiednim momencie i miejscu.
Co Wy o tym sądzicie?
I taka soczysta cipeczka ląduje na mojej twarzy. Rozmarzyłem się...No jak nie jak tak soczysta oczywista
Ja uwielbiam czuć tą "powódź" Mój facet też mówi, że najbardziej lubi, gdy moja cipka jest taka mokraHej, koleżanki czy Wam nie przeszkadza to jak Wasza myszka robi się baaaaardzo mokra?
Co Wy o tym sądzicie?
Twój facet wie co dobre...Ja uwielbiam czuć tą "powódź" Mój facet też mówi, że najbardziej lubi, gdy moja cipka jest taka mokra
Dobrze słyszeć, że Wam też to sprawia przyjemność, a nie tylko nam...Twój facet wie co dobre...
wtedy cudownie jest pieścić taką mokrą cipkę językiem i całymi ustami, zlizując z niej ten słodki nektar, który sprawia, że tracę umysł a zmysły zupełnie przejmują nade mną kontrolę....