Od pewnego wieku nie chodzi tylko o tzw zaliczenie.Zdecydowanie tak szukam czegoś więcej mam 41 i szukamy wyrachowanej partnerki która wie czego chce
Z moich obserwacji wynika, że jak najbardziej tak.
Ja sam po sobie widzę, że przesuwa mi się granica tego co można w seksie.
A kobiety? Śmiem twierdzić, że z wiekiem robią się coraz bardziej świadome siebie, bardziej wyuzdane i chcą więcej i inaczej.
Zgadzam się. Mialem kiedyś starszą od siebie partnerkę 50+Z moich obserwacji wynika, że jak najbardziej tak.
A kobiety? Śmiem twierdzić, że z wiekiem robią się coraz bardziej świadome siebie, bardziej wyuzdane i chcą więcej i inaczej.
Zgadzam się. Miałem kiedyś starszą od siebie partnerkę 50+Z moich obserwacji wynika, że jak najbardziej tak.
Ale jakiego wieku? Pewnie, w pewnym momencie możliwości zaczną się kurczyć, ja jestem tuż przed 50tką i odpukać możliwości jeszcze są większe niż potrzebyA mężczyźni ? Śmiem twierdzić, że po przekroczeniu pewnego wieku ochota wzrasta ale możliwości jakby mniejsze![]()
CierpliwościU mnie z wiekiem możliwości i potrzeby rosną
Dobrze napisane.Kiedyś było grzecznie, ale z wiekiem po prostu mi odbija![]()
Starach Cię spotkać za kilka lat jak jest taka zależnośćKiedyś było grzecznie, ale z wiekiem po prostu mi odbija![]()
ExactlyDobrze napisane.
Z wiekiem przychodza dwa momenty:
1) wszystkiego normalnego juz probowalem, zrobmy cos szalonego!
2) a jebac tam: squirtuj na mnie, rznij mnie w tylek (ona), w trojkacie, na balkonie - wszystkiego trzeba sprobowac
Strach? Eee, mnie to ekscytacja roznosi już na samą myślStarach Cię spotkać za kilka lat jak jest taka zależność![]()
Smacznego!ExactlyBo kiedyś to było "Ada to nie wypada!"... Ooo raaany...
Ale człowiek z wiekiem mądrzeje i teraz to szkoda mi życia na takie analizowanie. A apetyt rośnie w miarę jedzenia...
![]()
Nie wiem co to jest ale odczuwam współekscytacje wraz z Tob,a jest mi jakoś dizwnie dobrze........Strach? Eee, mnie to ekscytacja roznosi już na samą myśl![]()