Przy masturbacji w aucie dochodzi jeszcze dodatkowy dreszczyk emocji w postaci ryzyka że ktoś nas zauważy.
No fakt kiedyś się zabawialem w aucie i po finale zauważyłem że na domu była kamera skierowana w moją stronęPrzy masturbacji w aucie dochodzi jeszcze dodatkowy dreszczyk emocji w postaci ryzyka że ktoś nas zauważy.
Oj było mega podniecającoNo chyba przy kimś znajomym bawiłbym się![]()
Z chęcią zrobiłbym pokaz dla kilku znajomychKoledzy i koleżanki więc nie przypadkowi![]()
@FeetLoverForLife ja kilka takich pokazów zrobiłem i było zajebiście, chociaż teraz wszyscy znajomi wiedzą że mam nie za wiele w spodniach![]()
Witaj.. jesteś nadal na forum??W moim przypadku, myślałem o znajomych z dawnych lat. Miałem taką małą grupkę koleżanek z którymi sporo imprezowałem, często na domówkach. Sporo alkoholu, rozluźniona atmosfera, wymarzony klimat na takie zabawy, zwłaszcza, że była chemia z jedną z koleżanek
Dołączam się do masturbowania w aucie.W u
O to mamy podobnie![]()
No ja to robiłem kilka lat temu i było podobnie, alkohol, luźna atmosfera i klimat był spoko, do tego znajomi traktowali moją nagość jako żart więc nigdy nie było jakiś negatywnych reakcjiW moim przypadku, myślałem o znajomych z dawnych lat. Miałem taką małą grupkę koleżanek z którymi sporo imprezowałem, często na domówkach. Sporo alkoholu, rozluźniona atmosfera, wymarzony klimat na takie zabawy, zwłaszcza, że była chemia z jedną z koleżanek
Ja teraz plenery, rower daje dużo możliwościBardzo dawno temu była jeszcze piwnica bloku w którym mieszkałem.
Ja też kilka razy robiłem to w piwnicy w bloku, adrenalina jest jak w każdej chwili ktoś może cię nakryćBardzo dawno temu była jeszcze piwnica bloku w którym mieszkałem.
Ja też uwielbiam plenery, las, rzeka, jezioroJa teraz plenery, rower daje dużo możliwości![]()
Właśnie jadę na małe co nieco w plenerzeJa też uwielbiam plenery, las, rzeka, jezioro![]()
Dochodziłeś przy nich?No ja to robiłem kilka lat temu i było podobnie, alkohol, luźna atmosfera i klimat był spoko, do tego znajomi traktowali moją nagość jako żart więc nigdy nie było jakiś negatywnych reakcji![]()
I jak na to reagowali?@FeetLoverForLife zdarzyło się dwa razy![]()