szybko, uwinęłam się w dwie minutkiJak wyglądał Wasz ostatni lodzik?
W pokoju na łóżku, grzecznie na kolankach.Kiedy, Gdzie i w jakiej pozycji?
Dla samej sztuki.Część gry wstępnej, sam w sobie do końca?
Tak, prosto do gardła, trysnęło szybko i niespodziewanie.Jaki wyglądał finisz czyli czy, gdzie i jak trysnęło?
Zgadzam się, też to uwielbiam. Nic tak dobrze nie budzi jak ciepłe i wilgotne usta na penisieByłem po nocce, żona poszła na rano do pracy.., wróciła do domu ja w łóżku jeszcze nago odsypiałem nockę, weszła pod koldrę i zaczęła ssać
Ps. Podobno był już sztywniutki jak zaczęła go pieścić ustami, takie pobudki są jak lukier na pączku
A jakby ci faceci podeszli i zaczęli oglądać to byś przestała czy dokończyła co zaczęłaś?,,,Ostatni lodzik w samochodzie, na parkingu pod Onyxem, po dziwkarsku.... On siedział na miejscu pasażera, ja klęczałam na fotelu kierowcy z wypiętą, prawie gołą pupą,byłam w mini i stringach chyba widzieło nas paru facetów,to znaczy mnie,ale bez reakcji. Finał w buzi...
To był chyba MAGNUM. Dostałem go w domu a jadłem siedząc na fotelu biurowym.Jak wyglądał Wasz ostatni lodzik?
Raczej bym dokończyłaA jakby ci faceci podeszli i zaczęli oglądać to byś przestała czy dokończyła co zaczęłaś?,,,
Piękna sprawa taka akcjaOstatni lodzik w samochodzie, na parkingu pod Onyxem, po dziwkarsku.... On siedział na miejscu pasażera, ja klęczałam na fotelu kierowcy z wypiętą, prawie gołą pupą,byłam w mini i stringach chyba widzieło nas paru facetów,to znaczy mnie,ale bez reakcji. Finał w buzi...
ZazdroszczęOstatnio to ja robiłem lodzika