• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ja swoja na innym kutesie tez chetnie bym zobaczył
Najlepszy widok😈
Panowie.
Wytłumaczcie mi coś. Czemu zdrowy fizycznie facet woli oglądać swoją partnerkę braną przez innego zamiast osobiście ją posuwać?
Myślę, panowie, że nie doceniacie tego co macie.
Gdybym miał kobietę, to bym się skupiał na bzykania jej, a nie o myśleniu jak to robi za mnie inny.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Podobno przeszłość seksualna partnerów się nie liczy. 🤪A gdybyś się dowiedziała o wyczynach seksualnych twojego chłopa na studiach to byś lamentowała? 😉
Ciężko jednoznacznie stwierdzić, wszystko zależy od tego co by to było. Jeżeli by się "puszczał" (jak to było ujęte przez autora komentarza, do którego odpowiadałam), to pewnie by nawet nie był moim partnerem, myślę że bym miała sporo obaw, że ciągoty do dawnego stylu życia zostały i raczej na wczesnym etapie znajomości bym sobie takiego mężczyznę odpuściła.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Panowie.
Wytłumaczcie mi coś. Czemu zdrowy fizycznie facet woli oglądać swoją partnerkę braną przez innego zamiast osobiście ją posuwać?
Myślę, panowie, że nie doceniacie tego co macie.
Gdybym miał kobietę, to bym się skupiał na bzykania jej, a nie o myśleniu jak to robi za mnie inny.
Bo zdrowy fizycznie facet już się na bzykał swoją partnerkę we wszystkich stylach, koniunkcjach i zestawieniach😁

Teraz chce zobaczyć ją w nowej roli w jakiej jeszcze nie grała. To tak jakby Twój stary samochód, o którym wiesz wszystko, nagle okazało się że potrafi latać 🤔

Dziewczyny sorry za porównanie 😘

Mężczyzna

Lubiepodgladac85

Cichy Podglądacz
Niby wszystko fajnie, ale odnoszę wrażenie, że jesteś jakiś niezaspokojony jeśli chodzi o doświadczenia seksualne. Tak jakbyś chciał wszystkiego spróbować? Za czym tak gonisz?
Żona na plaży już Cię nie kręci. Teraz to musi być sytuacja kiedy obcy facet podrywa ją i to na twoich oczach.
Co będzie dalej? Może 2 facetów położy jej ręce na udach lub tyłku?
Dostrzegasz tą tendencję?
Jeśli żona kara męża brakiem sexu to po jakimś czasie facet świruje i właśnie wyobraża sobie różne sytuacje aż w końcu zaczyna wyobrażać sobie żonę z innym tylko dla tego czy obcego też by tak traktowała jak swojego czyli kładzie się do łóżka i leży jak worek kartofli i od tego się zaczyna a potem to wszystko idzie dalej i facet zaczyna chcieć widzieć żonę z innym

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Niby wszystko fajnie, ale odnoszę wrażenie, że jesteś jakiś niezaspokojony jeśli chodzi o doświadczenia seksualne. Tak jakbyś chciał wszystkiego spróbować? Za czym tak gonisz?
Żona na plaży już Cię nie kręci. Teraz to musi być sytuacja kiedy obcy facet podrywa ją i to na twoich oczach.
Co będzie dalej? Może 2 facetów położy jej ręce na udach lub tyłku?
Dostrzegasz tą tendencję?
Tak, jestem niezaspokojony, mam szalenie bujną wyobraźnię i pomimo wielu już zrealizowanych fantazji dziesiątki innych pomysłów do zrealizowania. Ogranicza mnie tylko to, że mnie w seksie nakręca podniecenie dziewczyny, tj. żeby realizacja czegoś mnie podniecała, muszę mieć pewność że ją to też podnieca.

Za czym gonię? Za życiem, bo jest tylko jedno. Ale też jest tak, że chciałbym spróbować totalnie wszystkiego, bo jak każdy mam swoje granice.

A w opisanym wyobrażeniu nie chodzi o podrywanie, tylko swobodę kontaktu fizycznego. Delikatne przesunięcie granicy tego co wolno. W tym co spotkało mnie, gdy tamta znajoma znajomych w czasie rozmowy położyła stopę na mojej stopie i tak sobie mnie po prostu dotykała rozmawiając ze mną, nie było podrywu. Był po prostu dotyk, który był miły.

Czy taki dotyk, kontakt fizyczny jest miły? Takie dotknięcie nieco bardziej intymne niż zwykle? No jest. I jeśli byłoby to dla niej miłe, nie krępowało jej, a dawało ten przyjemny dreszczyk, to nie miałbym nic przeciwko.

Widzisz, to co mamy już za sobą czyli masaże erotyczne, spotkanie z parą czy singlem, dało nam to, że dla nas przestał być tematem tabu fakt, że dotyk kogoś innego podnieca. Nie jesteśmy zazdrośni, że podniecenie czy ogólnie miłe doznania fizyczne mogą być wywołane kimś innym.

*a moja dziewczyna nieustanie kręci mnie szalenie w każdej możliwej zabawie z nią - od zwykłego przytulaśnjego seksu do najbardziej odjechanych rzeczy które robiliśmy.