• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
A to jaki materiał na zonę jest idealny? Beton? Zbrojony może?
Opisz. Definicję materiału na żonę.
No może chociażby taka, co się szanuje, a nie że miało ją pół miasta. Jak bym była mężczyzną to odrzucał by mnie ten fakt.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
No może chociażby taka, co się szanuje, a nie że miało ją pół miasta. Jak bym była mężczyzną to odrzucał by mnie ten fakt.
Czyli kobieta szanująca się to kobieta bez potrzeb seksualnych? Jak kobieta ma więcej niż jednego w życiu partnera to się nie szanuje?
To jest jakiś siwy dym. Kobiety same sobie odmawiają prawa do seksu. Same z siebie robią monogamiczne betoniary.
Ilu miałaś w życiu partnerów seksualnych? I uważaj - jak napiszesz, że więcej niż jednego to się nie szanujesz.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Czyli kobieta szanująca się to kobieta bez potrzeb seksualnych? Jak kobieta ma więcej niż jednego w życiu partnera to się nie szanuje?
To jest jakiś siwy dym. Kobiety same sobie odmawiają prawa do seksu. Same z siebie robią monogamiczne betoniary.
Ilu miałaś w życiu partnerów seksualnych? I uważaj - jak napiszesz, że więcej niż jednego to się nie szanujesz.
No nie zgodzę się z Tobą, bo to że miałam kilku partnerów seksualnych nie oznacza, że się puszczałam. Potocznym znaczeniem "puszczania się" jest to, że laska idzie do łóżka z kim popadnie i gdzie popadnie, a komentujący sam tak o swojej partnerce napisał. Więc wybacz, ale jeżeli czytam o puszczającej się kobiecie, to rozumiem to tak, że dawała na lewo i prawo.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
laska idzie do łóżka z kim popadnie i gdzie popadnie,
ale to jest coś złego? To świadczy źle o kobiecie? Skoro ma ochotę tu i teraz i z tym to jest gorsza?
Powyżej są pytania retoryczne. Potwierdzasz, że nawet kobiety same sobie odbierają prawo do decydowania z kim chcą, gdzie i ile razy.

No nie zgodzę się z Tobą, bo to że miałam kilku partnerów seksualnych nie oznacza, że się puszczałam.
Ale zgodnie z tym co napisałaś - nie szanowałaś się.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
ale to jest coś złego? To świadczy źle o kobiecie? Skoro ma ochotę tu i teraz i z tym to jest gorsza?
Powyżej są pytania retoryczne. Potwierdzasz, że nawet kobiety same sobie odbierają prawo do decydowania z kim chcą, gdzie i ile razy.
Dla mnie to jest po prostu nieodpowiedzialne, bo nie ma pewności czy taka osoba "z łapanki" jest zdrowa, zadba o zabezpieczenie, itp.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Dla mnie to jest po prostu nieodpowiedzialne, bo nie ma pewności czy taka osoba "z łapanki" jest zdrowa, zadba o zabezpieczenie, itp.
A co czyni, że masz pewność, że jest zdrowa? Czy z łapanki czy z polecenia siostry matki - warto zrobić badania.
A z tym zabezpieczeniem to o co chodzi? Nie widzisz jako kobieta czy założy prezerwatywę? Znaczy u tego "z łapanki" nie widzisz ale jak chodzisz z gościem za rączkę 69 tygodni to nagle widzisz?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
A co czyni, że masz pewność, że jest zdrowa? Czy z łapanki czy z polecenia siostry matki - warto zrobić badania.
A z tym zabezpieczeniem to o co chodzi? Nie widzisz jako kobieta czy założy prezerwatywę? Znaczy u tego "z łapanki" nie widzisz ale jak chodzisz z gościem za rączkę 69 tygodni to nagle widzisz?
Wiem, że warto zrobić badania i teraz jak się zdarzy, że będę wchodzić w jakąś relację, to będę tego oczekiwać i sama bez problemu się przebadam, ostatnio wchodziłam w relację jak miałam 21 lat, więc bardziej lekkomyślnie do tego podchodziłam. Co do prezerwatywy, to może pęknąć albo się zsunąć, może ją celowo lub nieświadomie uszkodzić i nie spełni swojego zadania.
W związku się nie zabezpieczaliśmy, więc nie miałam na co zwracać uwagi.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
To że Ty tak nie miałeś nie oznacza, że się nie zdarza 🙂
Prawidłowo założona nie pęka. To raz.
Na moje pytania odpowiadasz jak rzecznik prasowy rządu. Dookoła.
Olej wszystkie moje pytania poza jednym. "Skoro miałas kilku partnerów to się nie szanowałaś" - zgodnie z tym, co tu napisałaś. Bo prezentujesz opinię, że kobietą może dać dupy jednemu facetowi w życiu. Ka żdy inny to oznaka braku szacunku kobiety wobec siebie.
Tak przy okazji? Ile masz lat? 69?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Prawidłowo założona nie pęka.
Skąd pewność, że ta osoba założy ja prawidłowo?
To raz.
Na moje pytania odpowiadasz jak rzecznik prasowy rządu. Dookoła.
Widocznie minęłam się z powołaniem.
Olej wszystkie moje pytania poza jednym. "Skoro miałas kilku partnerów to się nie szanowałaś" - zgodnie z tym, co tu napisałaś. Bo prezentujesz opinię, że kobietą może dać dupy jednemu facetowi w życiu. Ka żdy inny to oznaka braku szacunku kobiety wobec siebie.
Dobrze, nie szanowałam się, ulżyło?
Tak przy okazji? Ile masz lat? 69?
147, ale wyglądam max na 92

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Cholera jasna, a przecież wystarczyło, żeby gościu napisał "miała wielu partnerów" zamiast "puszczała się z wieloma" , od razu inaczej brzmi 😂

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Jesteś kobietą? Mnie pytasz?
Chodziło mi tylko o to, że wbrew pozorom nie każdy potrafi to zrobić poprawnie. Ja nigdy nikomu prezerwatywy nie zakładałam.
Reszta Twojej polemiki to ..... idę spać. nie ma sensu dyskusja.
Wjechałeś na mnie od razu pełną ofensywą, to się nie dziw. Nie jesteś w stanie zrozumieć mojego punktu widzenia albo spokojnie i merytorycznie wymienić poglądów, to w taki a nie inny sposób odpowiadam.