• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Tańczący miś

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Czy ktoś słyszał o takich imprezach w Polsce?
Myślicie, że to fejk lub jakaś ustawka?
Co wy na to dziewczyny?
Poszłybyście na taką imprezę? 😉

Nie wygląda to na fejk.
Nie poszłabym na coś takiego, bo to odarcie seksu ze wszystkiego co w nim dla mnie najlepsze - bliskości, bezinteresowności, miłości i intymności. Do tego totalne utowarowienie uczestników, pokazanie człowieka jako produktu na półce - dla mnie obrzydliwość. I jeszcze na koniec - cała sytuacja wygląda jak totalne bezguście - kicz jest dla mnie całkowicie nieseksowny, cała sytuacja doprowadziłaby u mnie jedynie do potężnego ataku śmiechu.
To tylko i wyłącznie moja osobista opinia - proszę się nie rzucać na mnie. Ktoś inny może mieć inne podejście/może mu się to podobać i ja to toleruję.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie wygląda to na fejk.
Nie poszłabym na coś takiego, bo to odarcie seksu ze wszystkiego co w nim dla mnie najlepsze - bliskości, bezinteresowności, miłości i intymności. Do tego totalne utowarowienie uczestników, pokazanie człowieka jako produktu na półce - dla mnie obrzydliwość. I jeszcze na koniec - cała sytuacja wygląda jak totalne bezguście - kicz jest dla mnie całkowicie nieseksowny, cała sytuacja doprowadziłaby u mnie jedynie do potężnego ataku śmiechu.
To tylko i wyłącznie moja osobista opinia - proszę się nie rzucać na mnie. Ktoś inny może mieć inne podejście/może mu się to podobać i ja to toleruję.
Pewnie, że tak. Rozumiem Cię. Masz prawo do swojego zdania.

Mnie zastanawia skąd w tych kobietach taka łatwość uprawiania seksu i to publicznie.
One to traktują jako zabawę , jeszcze się nakręcają i dopingują.
Ciekawe czy są w związkach, bo singielki jeszcze bym usprawiedliwił 😆

Może kobiety pozwalają sobie na pewien rodzaj dyspensy od wierności przez te kilka godzin, bo to chyba wieczór panieński?
Panowie , z kolei, szaleją z paniami na kawalerskim.
Może ta kultura zachodnia jest jakaś bardziej libertyńska?
Może w obecnych czasach jest jakaś moda na robienie szalonych i ryzykownych rzeczy i ludzie jeszcze się tym dopingują.

Kiedyś byłem w normalnym klubie w Anglii i nie zapomnę, jak widziałem parkę, gdzie dziewczyna siedziała na chłopaku i poruszała się jakby uprawiali seks na jeźdźca. Niby zabawa młodej parki, niby ok, ale to było bardzo śmiałe. Te granice norm powoli się przesuwają.

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Pomysł pierwsza klasa — idealny na wieczór panieński albo firmowy wypad! Czy wzięłabym w nim udział? Zdecydowanie tak.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Może kobiety lubią że sobą rywalizować też na gruncie seksualnym?
-"Zobaczcie, jak jestem odważna...Pociągnęłam mu...No to która mi dorówna? "
Jest coś takiego?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Zastanawiam się dlaczego niektórzy uważają kobiety za inny gatunek niż mężczyźni?
Odwrotna sytuacja - jest masa facetów i jedna chętna kobieta. Są napaleni, biorą laskę jeden po drugim. Taki gangbang.
Dlaczego dziwicie się kobietom, one poszły tam nie na ploty tylko zrobić gangbang kolesiowi. One też lubią się ruchac, one też są ekshibinistkami...

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Zastanawiam się dlaczego niektórzy uważają kobiety za inny gatunek niż mężczyźni?
Odwrotna sytuacja - jest masa facetów i jedna chętna kobieta. Są napaleni, biorą laskę jeden po drugim. Taki gangbang.
Dlaczego dziwicie się kobietom, one poszły tam nie na ploty tylko zrobić gangbang kolesiowi. One też lubią się ruchac, one też są ekshibinistkami...
Bo jak na razie przedstawiają się w innym świetle, przynajmniej większość z nich🤷‍♂️

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ok. Rozumiem Cię.
Napiszę od siebie.
Być może to kwestia wychowania. Po prostu chcę widzieć w kobietach pewną "przyzwoitość". Jestem lekko zdegustowany kiedy kobiety robią takie rzeczy....Co nie oznacza, że jak stado facetów bzyka jedną kobietę to wszystko jest ok.

A w ogóle to zabawne, że nie dość, że to on ma przyjemność, to one mu jeszcze za to płacą....A właśnie....A czy to nie aby rodzaj prostytucji? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jeśli chodzi o zgodę to na pewno nie,a czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.Jeśli chodzi o samą imprezę,to atmosfera i pełen luz.
Czyli chodzi o takie podniecenie z faktu, że robiłabyś coś niemoralnego?
Chciałabyś być najlepsza wśród koleżanek? Popisać się czymś przed nimi?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
o prostu chcę widzieć w kobietach pewną "przyzwoitość". Jestem lekko zdegustowany kiedy kobiety robią takie rzeczy....
No to widź tę przyzwoitość w ogóle kobiet, tu się laski przyszły zabawić i takie też są potrzebne.
A w ogóle to zabawne, że nie dość, że to on ma przyjemność, to one mu jeszcze za to płacą....A właśnie....A czy to nie aby rodzaj prostytucji? 😉
W pewnym sensie jest.

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Skoro jest to nagrane i upublicznione to znowu mamy profesjonalne "amatorskie video"
Byłam na niejednym wieczorze panieńskim, gdzie dziewczyny zachowywały się dość swobodnie, ale coś takiego jest raczej niemożliwe, przynajmniej w Polsce.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry