• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Tańczący miś

Kobieta

D'Arc

Erotoman
:pZorganizuj imprezę wyłącznie dla kobiet, najlepiej w odległym zakątku kraju. Zapewnij luźną atmosferę, serwując kilka drinków, a następnie wprowadź tam jednego lub kilku wyjątkowo atrakcyjnych mężczyzn. Ciekawe, jak potoczy się akcja:)
Takie eventy to chyba tylko wśród pracowników resortów lub w branży dostawców wibratorów, w żadnej innej sobie nie wyobrażam takich atrakcji 😂

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Takie eventy to chyba tylko wśród pracowników resortów lub w branży dostawców wibratorów, w żadnej innej sobie nie wyobrażam takich atrakcji 😂
Jeszcze wielu rzeczy nie poznałaś.
Przykładem może być, duża firma ubezpieczeniowa,młode kobiety od 20 do 35 lat, nazywa się to /wyjazdem szkoleniowym/ :)

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jeszcze wielu rzeczy nie poznałaś.
Przykładem może być, duża firma ubezpieczeniowa,młode kobiety od 20 do 35 lat, nazywa się to /wyjazdem szkoleniowym/ :)
To mogę sobie wyobrazić - branża ubezpieczeniowa jest przesiąknięta niemoralnością do szpiku kości, tak samo jak banki. Ostatnio gadałam z kimś kto stamtąd uciekł po kilku miesiącach, bo nie mógł w lustrze na ryj swój patrzeć, zajmując się zawodowo wciskaniem "inwestycyjnych produktów" staruszkom na skraju demencji.

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
To nie do końca tak. Istnieje dział szkoleń i doskonalenia zawodowego, który zajmuje się selekcją uczestników. Wybierane są osoby w odpowiednim wieku oraz z uwzględnieniem zajmowanych stanowisk. Uczestnicy pochodzą z różnych części kraju i zazwyczaj nie pracują ze sobą na co dzień, co sprzyja większemu luzowi. Dodatkowo zapraszane są osoby, które już wcześniej brały udział w podobnych wydarzeniach i mogą wpływać na zachowanie innych, zwłaszcza pod wpływem alkoholu.Możesz mi wierzyć ,to naprawdę działa.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
To nie do końca tak. Istnieje dział szkoleń i doskonalenia zawodowego, który zajmuje się selekcją uczestników. Wybierane są osoby w odpowiednim wieku oraz z uwzględnieniem zajmowanych stanowisk. Uczestnicy pochodzą z różnych części kraju i zazwyczaj nie pracują ze sobą na co dzień, co sprzyja większemu luzowi. Dodatkowo zapraszane są osoby, które już wcześniej brały udział w podobnych wydarzeniach i mogą wpływać na zachowanie innych, zwłaszcza pod wpływem alkoholu.Możesz mi wierzyć ,to naprawdę działa.
A przepraszam robienie laski nieznajomemu chłopu, to co doskonali pod względem zawodowym w takiej branży ubezpieczeniowej? To chyba dział HR takiej firmy działa jak alfons dla szefostwa - wybiera młode i bez żadnych wymagań do oralu pracownice, żeby je potem stręczyć kierownikom? 😂
No i ja myślę, że się nie znają, bo potem jak skupić się na projekcie z koleżanką z pracy, mając przed oczyma jej twarz wypchaną jakiś fiutem 😝

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A przepraszam robienie laski nieznajomemu chłopu, to co doskonali pod względem zawodowym w takiej branży ubezpieczeniowej? To chyba dział HR takiej firmy działa jak alfons dla szefostwa - wybiera młode i bez żadnych wymagań do oralu pracownice, żeby je potem stręczyć kierownikom? 😂
No i ja myślę, że się nie znają, bo potem jak skupić się na projekcie z koleżanką z pracy, mając przed oczyma jej twarz wypchaną jakiś fiutem 😝
Doskonali: po pierwsze współzawodnictwo
Po drugie uczy solidarności zawodowej
Po trzecie, co najważniejsze hierarchii lizania,czyli która liże pierwsza na przyklad

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
A przepraszam robienie laski nieznajomemu chłopu, to co doskonali pod względem zawodowym w takiej branży ubezpieczeniowej?
Otóz Droga Pani doskonali podstawową umiejętność w patokorporacjach miedzy Bugiem a Odrą, mianowicie, nic nie mów i przełknij t to co chcesz powiedzieć.
To chyba dział HR takiej firmy działa jak alfons dla szefostwa - wybiera młode i bez żadnych wymagań do oralu pracownice, żeby je potem stręczyć kierownikom? 😂

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Coś w tym jest, masz rację, ale spójrz na to z innej perspektywy — taka dziewczyna po kilku miesiącach jeździ nowym autem i spłaca niemałą ratę za swoje mieszkanie.To co robiła na pseudo-szkoleniu z czasem idzie w niepamięć,a czy robi loda szefowi,to tylko ona wie,jeśli jej to pasuje -jest OK

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Coś w tym jest, masz rację, ale spójrz na to z innej perspektywy — taka dziewczyna po kilku miesiącach jeździ nowym autem i spłaca niemałą ratę za swoje mieszkanie.To co robiła na pseudo-szkoleniu z czasem idzie w niepamięć,a czy robi loda szefowi,to tylko ona wie,jeśli jej to pasuje -jest OK
I po co HR ma dbać o jakieś parytety.
Wiadomo dziewczyny rządzą 😜

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ach ten nasz polski grajdołek, od czasów folwarków niewiele się zmieniło, a kierownik regionu może przebierać w pracownicach jak pan folwarczny spośród wiejskich dziewek...

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry