• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Tańczący miś

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie wiem czego Pan @forg się tu chyba o mnie się wypowiada i piszę na mój temat, skoro i tak nie widzę i nie chcę widzieć co on pisze, przecież dostał ode mnie ignora, to po co się męczy pisząc o mnie? jeśli tak robi. Bezsensu.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie wiem czego Pan @forg się tu chyba o mnie się wypowiada i piszę na mój temat, skoro i tak nie widzę i nie chcę widzieć co on pisze, przecież dostał ode mnie ignora, to po co się męczy pisząc o mnie? jeśli tak robi. Bezsensu.
Ludzie dalej będą pisać, ignor powoduje jedynie, że nie wiesz o czym. Niezbyt to przydatne.
W temacie, nie widzę się na takiej imprezie.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ludzie dalej będą pisać, ignor powoduje jedynie, że nie wiesz o czym. Niezbyt to przydatne.
W temacie, nie widzę się na takiej imprezie.
No dobrze, ale po co np do mnie coś pisze jak ja tego nie chcę widzieć, przecież to tylko strata jego czasu, prawda?
Słuchaj nie dziwię się, że nie widzisz się na takiej impresie w końcu to faceci mają większe potrzeby/ pragnienia pod kątem seksu/erotyki niż dziewczyny.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No dobrze, ale po co np do mnie coś pisze jak ja tego nie chcę widzieć, przecież to tylko strata jego czasu, prawda?
Nie, bo mogą porozmawiać między sobą o tej sytuacji, tracisz jedynie Ty.
Słuchaj nie dziwię się, że nie widzisz się na takiej impresie w końcu to faceci mają większe potrzeby/ pragnienia pod kątem seksu/erotyki niż dziewczyny.
Ponownie brak zgody, w pewnym wieku kobiety się rozkręcają, ich potrzeby są coraz większe, potrafią przewyższać potrzeby facetów w tym samym wieku. Jednak to co nas odróżnia od zwierząt to to, jak te potrzeby zaspokajamy. Dla mnie seks to coś więcej. Próbowałam wiele lat takiego dla sportu samego w sobie i nie jest tak satysfakcjonujący gdy robisz to z kimś bliskim.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie, bo mogą porozmawiać między sobą o tej sytuacji, tracisz jedynie Ty.

Ponownie brak zgody, w pewnym wieku kobiety się rozkręcają, ich potrzeby są coraz większe, potrafią przewyższać potrzeby facetów w tym samym wieku. Jednak to co nas odróżnia od zwierząt to to, jak te potrzeby zaspokajamy. Dla mnie seks to coś więcej. Próbowałam wiele lat takiego dla sportu samego w sobie i nie jest tak satysfakcjonujący gdy robisz to z kimś bliskim.
No nie wiem, chociaż się nie denerwuję bez potrzeby, więc jednak chyba nic nie tracę.

Po prostu, na takie coś jeszcze jesteś za młoda, rozumiem. Podobnie jak ja, też do tej pory mógłbym się masturbować samemu i było by ok, ale widzisz dlatego postanowiłem chadzać do swej Pani na godzinkę ,aby mieć coś więcej, aby mieć kontakt z drugą osobą/ kobietą, bliskość ciał, przytulania, pocałunki, czy nawet krótka rozmowa, bo już mi tego bardzo w życiu bardzo brakowało, a żadna normalna mnie na stałe nie chciała, dlatego tak zrobiłem, bo już sam ze sobą się męczyłem, czyli z samotnością.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Po prostu, na takie coś jeszcze jesteś za młoda, rozumiem.
Ponownie brak zgody. Nie jestem, ja już jestem w tym wieku kiedy jak nie ma możliwości uprawiać seksu to muszę sobie pomóc masturbacją aby mnie nie rozniosło.
Podobnie jak ja, też do tej pory mógłbym się masturbować samemu i było by ok, ale widzisz dlatego postanowiłem chadzać do swej Pani na godzinkę ,aby mieć coś więcej, aby mieć kontakt z drugą osobą/ kobietą, bliskość ciał, przytulania, pocałunki, czy nawet krótka rozmowa, bo już mi tego bardzo w życiu bardzo brakowało, a żadna normalna mnie na stałe nie chciała, dlatego tak zrobiłem, bo już sam ze sobą się męczyłem, czyli z samotnością.
Nadal jesteś samotny, bo ona robi to za kasę. Więc musi odstawiać szopkę abyś wracał i zostawiał u niej pieniądze. Ale może to i lepiej, że tego nie widzisz?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ponownie brak zgody. Nie jestem, ja już jestem w tym wieku kiedy jak nie ma możliwości uprawiać seksu to muszę sobie pomóc masturbacją aby mnie nie rozniosło.

Nadal jesteś samotny, bo ona robi to za kasę. Więc musi odstawiać szopkę abyś wracał i zostawiał u niej pieniądze. Ale może to i lepiej, że tego nie widzisz?
Czyli rozumiem, że jesteś sama, rozumiem, wy już wolicie być same niż z jakimkolwiek facetem i nic tego nie przekona, żaden facet, to siedźcie sobie same i się masturbujcie kiedy was roznosi, to lepsze niż kontakt z drugą osobą, no rzeczywiście, ale co ja mogę czy inni faceci w mojej sytuacji, głową muru nie przebijemy.

No nie do końca jestem samotny, bo chociaż mam do kogo wracać i wiem, że odstawia szopkę, ale dzięki temu mogą poczuć/ zobaczyć jak to powinno być jak facet ma dziewczynę, bo wy normalne nie potraficie tego dać nawet facetowi za darmo tej bliskości, przytulenia, nie chodzi mi już o seks, bo jesteście nadęte i zadufane w sobie i tylko siebie potraficie kochać, bo facetów już w ogóle nie.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Słuchaj, szukałem burdeli i też takich swingers clubów, znaczy się szukałem... dobre słowo, a weź takie coś znajdź, przecież takie rzeczy się nie reklamują w telewizji czy na ulicy, zwłaszcza, że po covidzie pozamykali to o takie rzeczy teraz ciężko, pomimo dużego miasta, bo takie cluby z striptizem są i nawet byłem raz w zasadzie 2 (pierwszy raz bez kasy byłem aby zobaczyć jak to wygląda, co było w zasadzie moim takim pierwszym kontaktem żywym z erotyką w życiu), ale cóż seksu tam nie i nie wolno dziewczyną go uprawiać, więc dałem 1000 pln za 20 minut potrzymania sobie na kolanach jednej dziewczyny, nawet w majtkach była, więc stwierdziłem ,że muszę znaleźć coś tańszego i mi się właśnie udało, mam tą Panią na godzinkę gdzie mam taniej i mogę z nią więcej rzeczy porobić :)
Żyjemy w czasach internetu. Możesz poszukać w necie takich miejsc. Zazwyczaj są w dużym mieście.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Czyli rozumiem, że jesteś sama, rozumiem, wy już wolicie być same niż z jakimkolwiek facetem i nic tego nie przekona, żaden facet, to siedźcie sobie same i się masturbujcie kiedy was roznosi, to lepsze niż kontakt z drugą osobą, no rzeczywiście, ale co ja mogę czy inni faceci w mojej sytuacji, głową muru nie przebijemy.
Nie jestem sama 🤦🏻‍♀️ ale jak facet gdzieś wyjedzie poza dom to trzeba sobie jakoś radzić samodzielnie.
Ale już zdążyłeś się odpalić z jakąś teorią.
No nie do końca jestem samotny, bo chociaż mam do kogo wracać i wiem, że odstawia szopkę, ale dzięki temu mogą poczuć/ zobaczyć jak to powinno być jak facet ma dziewczynę, bo wy normalne nie potraficie tego dać nawet facetowi za darmo tej bliskości, przytulenia, nie chodzi mi już o seks, bo jesteście nadęte i zadufane w sobie i tylko siebie potraficie kochać, bo facetów już w ogóle nie.
Jak facet nie wydaje nam się warty dawania mu tej atencji i uczucia, to z jakiej racji miałaby to któraś z nas robić? W czynie społecznym?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie jestem sama 🤦🏻‍♀️ ale jak facet gdzieś wyjedzie poza dom to trzeba sobie jakoś radzić samodzielnie.
Ale już zdążyłeś się odpalić z jakąś teorią.

Jak facet nie wydaje nam się warty dawania mu tej atencji i uczucia, to z jakiej racji miałaby to któraś z nas robić? W czynie społecznym?
Pomimo, tego że się pomyliłem, i potwierdzenia, że samemu trzeba sobie jakoś radzić, to moja teoria jest słuszna, bo nawet takie dziewczyny nie dają żadnej szansy takiemu facetowi, tylko od razu ,ciach, ścinają go na dzień dobry, nawet bez żadnej rozmowy z nim o to mi chodzi. Po prostu wyczuwają to z daleka i oceniają go tylko po pozorach a przecież książki nie ocenia się po okładce. Jeśli tak jest w gestii dziewczyn to oznacza, że są płytkimi tępymi dziunami co tylko na wygląd i kasę lecą u takich facetów i już.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Pomimo, tego że się pomyliłem, i potwierdzenia, że samemu trzeba sobie jakoś radzić, to moja teoria jest słuszna, bo nawet takie dziewczyny nie dają żadnej szansy takiemu facetowi, tylko od razu ,ciach, ścinają go na dzień dobry, nawet bez żadnej rozmowy z nim o to mi chodzi. Po prostu wyczuwają to z daleka i oceniają go tylko po pozorach a przecież książki nie ocenia się po okładce. Jeśli tak jest w gestii dziewczyn to oznacza, że są płytkimi tępymi dziunami co tylko na wygląd i kasę lecą u takich facetów i już.
Myślę maxis, że popełniasz błąd poznawczy generalizacji.
Na podstawie swoich niezaprzeczalnie trudnych doświadczeń z kobietami, o których sam pisałeś, nieporozumień z nimi i poczucia odrzucenia, dochodzisz do ogólnych twierdzeń i tez o nich.
Natomiast musisz mieć z tyłu głowy, że nie wszystkie są takie, jak to opisujesz.
Gdyby tak było, to tu na forum toczyłaby się chyba nieustanna wojna damsko-męska, obelgi i wzajemne zarzuty o to kto jakim jest bezuczuciowym materialistą i dlaczego.
Tak nie jest, maxis.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A misia zostawiliście widzę na pożarcie zgrai napalonych lasek i zajmujecie się sobą:cry:
A Marcin niby taki poważny i odpowiedzialny:unsure:A miś zdycha w wątku...Zapomniany, Ehh

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry