Skoro jest to nagrane i upublicznione to znowu mamy profesjonalne "amatorskie video"
Z pewnych źródeł wiem, że takie akcje mają miejsce nie w Polsce , ale u naszych sąsiadów.Byłam na niejednym wieczorze panieńskim, gdzie dziewczyny zachowywały się dość swobodnie, ale coś takiego jest raczej niemożliwe, przynajmniej w Polsce.
To chyba tak nie działa. Musiałbyś być męską prostytutką albo chippendalesemA ja bym poszedł, ciekawe ile Pań by mojego wzięło do buzi![]()
A właśnie....Nie myślałeś by pójść do swingers clubu?A ja bym poszedł, ciekawe ile Pań by mojego wzięło do buzi![]()
Różnica w tym, że dancing bear idzie w internety a to co się dzieje w swingers clubach to zostaje w swingers clubach.W sumie to nie zdziwiłbym się gdyby takie imprezy były w swingers clubach, skoro są już tam gangbangi kobiet.
I wydaje się Tobie, że facet tam idzie i kolejka kobiet (i facetów) ustawia się do obciągania wystawionego kutasa?A właśnie....Nie myślałeś by pójść do swingers clubu?
Niekoniecznie zawsze tak musi być, ale maxis ma sporą dzidę, więc jego szanse na sukces idą sporo w górę, prawda?I wydaje się Tobie, że facet tam idzie i kolejka kobiet (i facetów) ustawia się do obciągania wystawionego kutasa?
Spokojnie, maxis sobie wynajmie kilkanaście dziewczyn i będzie miał to o czym marzy.Niekoniecznie zawsze tak musi być, ale maxis ma sporą dzidę, więc jego szanse na sukces idą sporo w górę, prawda?![]()