Maskara
Czy po naturalnym czy po cesarce każda kobieta inaczej przechodzi, dochodzi do siebie. Fakt my kobiety mamy cis takiego ze wmawiamy sobie ze już nie jesteśmy tak atrakcyjne przed ciąża, ze tu jest tyle tego tłuszczyku a tu cellulit itp. Dlatego pojawiają się kompleksy na punkcie ciała, może to jest powód ze się odsunęła od seksu
sama jestem w ciazy i przytyło mi się, zauważyłam cellulit niewielki, odłożyło mi sie trochę na udach i pośladkach ale mój ukochany mąż zawsze mi mówi ze mam piękne ciało i ze zawsze będę dla niego piękna
wspiera mnie i mówi jak bardzo ważni jesteśmy
oczywiście przez ciąże weszła trochę rutyna w łóżku ale na szczęście zareagowaliśmy i staramy się urozmaicać nasze łóżkowe igraszki
szaleje na punkcie mojego męża i jego penisa, uwielbiam go i codziennie muszę go dotknąć, pobawić się, potachac jąderka
nie jestem sobą wtedy
nawet w 6 miesiącu ciazy się kochamy, ja mam ochotę i on tez
nie wyobrażam sobie ze nasze pożycie seksualne gaśnie, ja wiem ze nie dam rady bez niego, mąż beze mnie ... Ale to ci przeczytałam ze się rozchodzą bo kobieta bardziej traktuje dziecko lepiej od mężczyzny który dał jej miłość oddał się cały i który pragnie z nią spędzić całe życie, dla mnie osobiście takie kobiety powinny się leczyć ponieważ to mężczyzna jest ważny dla kobiety nie tylko dziecko, dziecko to owoc miłości kotem trzeba się opiekować przez pewien cza, ale nie wolno tez zaniedbywać małżonka ... Warto porozmawiać wybrać się na terapie małżeńska do seksuologa iść razem aby doradził porozmawiał z jedna u druga osoba
jest wiele możliwości niż tylko skok w bok