• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Starsza z młodszym. Czy jestem normalna?

Mężczyzna

bArry1122

Cichy Podglądacz
Mam 27 lat, jestem samotna, bezdzietna i mieszkam na pokoju. tule o mnie. problem mam taki ze bardzo podoba mi się młodsi chlupcy wieku 18-20 lat. nie wiem czy to normalne. czy szukać związku z takim i co z tym zrobić. Proszę o poradę. Iza
jesteś jak najbardziej normalną zdrową kobietą dziewczyny tak czasem lubią i faceci np ja myślę cały czas o młodej świeżej pipce 🌜💥🌛😋

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
No dokładnie. Ja mam 44, a praktycznie codziennie myślę o pewnej znajomej starszej ode mnie o 8 lat... Z chęcią bym z nią pobaraszkowal...

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Ileż to historii słyszałem o starszych z młodszymi. A przecież to normalna sprawa. Szczególnie młode kobiety często w rozmowach mówią: "jak można myśleć o starszym w łóżku?", a za chwilę przychodzi jej koleżanka i mówi, że ona o tym fantazjuje i ją to podnieca ale ta pierwsza uważa to za zboczenie ( bo ją to zwyczanie nie kręci )
Kiedyś słyszałem taką historię:
Pewnien nobliwy pan w wieku ok 55 lat był w jakiejś galerii sklepie, zaczepiła go młoda dama gdzieś w wieku 18 lat. Chwilę rozmawiali i zapytała tego pana o jego wiek. Odpowiedział że 55. Ona na to odparła ze jest dla niej za młody pożegnała się i zakończyła rozmowę.
Mi osobiście podobają się młode jak i dojrzałe kobiety i jest to dla mnie zupełnie normalne. W każdym środowisku znajdzie się osoba, niezależnie od płci, która będzie twierdzić, ze różnica wieku to coś złego. A tylko jak wyjdzie z pomieszczenia to ktoś sie odzywa: "co on pierdoli? Jak można tego nie lubić?"