Zgłaszasz się na ochotnika?O ile mlodszych chlopakach myslisz?
Zgłaszasz się na ochotnika?O ile mlodszych chlopakach myslisz?
Ja podejrzewam że jestem w twoim wieku wiec nie pasuję do twojej koncepcjiZgłaszasz się na ochotnika?
Wszędzie te stare dziadyJa podejrzewam że jestem w twoim wieku wiec nie pasuję do twojej koncepcji![]()
Co zrobisz... oka nie wyjmiesz ale rzucić możeszWszędzie te stare dziady.
I jak Twoje zmagania ?Sama mam słabość do młodszych, z dużą różnicą wieku, ale próbuję z tym walczyć.
Kiepsko. Na siłę próbuję spoglądać w stronę starych dziadów, ale to nic nie daje.I jak Twoje zmagania ?
Musisz spotkac jakiegos fajnego starego dziada co czuje sie młodszyKiepsko. Na siłę próbuję spoglądać w stronę starych dziadów, ale to nic nie daje.
Ojoj biedactwoKiepsko. Na siłę próbuję spoglądać w stronę starych dziadów, ale to nic nie daje.
Wstyd się przyznać, ale mam przeważnie ustawiony przedział 18-28. Ale jak mówię, walczę z tym.Ojoj biedactwoNa pewno się trafi ! Uszy w górę!
. A w ogóle jaki przedział wiekowy celujesz?
Haha trafi się trafi zobaczysz. No ja według Twojej skali jestem po za osią x , wybacz hahahaWstyd się przyznać, ale mam przeważnie ustawiony przedział 18-28. Ale jak mówię, walczę z tym.
![]()
Ale ja nie chcę, żeby się trafił. Mylnie interpretujesz moje słowa.Haha trafi się trafi zobaczysz. No ja według Twojej skali jestem po za osią x , wybacz hahahamam aż 32 lata k
![]()
Przeciez pisze ze z tym walczy... nie o to tylko z tym.Haha trafi się trafi zobaczysz. No ja według Twojej skali jestem po za osią x , wybacz hahahamam aż 32 lata k
![]()
To ja już nie wiemAle ja nie chcę, żeby się trafił. Mylnie interpretujesz moje słowa.
Walczę, tzn staram się przekierowywać mój gust estetyczny na starszych mężczyzn. Ale to jak walka z wiatrakami, po części przegrana, bo wiadomo, że nasze gusta są w nas wrośnięte.Przeciez pisze ze z tym walczy... nie o to tylko z tym.
Hmmm.. musisz zmienić punkt widzeniaWalczę, tzn staram się przekierowywać mój gust estetyczny na starszych mężczyzn. Ale to jak walka z wiatrakami, po części przegrana, bo wiadomo, że nasze gusta są w nas wrośnięte.
No i wiesz ze mlodsi lubią starszeWalczę, tzn staram się przekierowywać mój gust estetyczny na starszych mężczyzn. Ale to jak walka z wiatrakami, po części przegrana, bo wiadomo, że nasze gusta są w nas wrośnięte.
Dostrzegam cały czas. Próbuję tylko napisać, że ciągnie mnie bardziej do tych młodszych.Hmmm.. musisz zmienić punkt widzeniapowiedzmy, że od 30 lat zaczniesz dostrzegać fajnych młodych facetow a poniżej dzieci
Wiem. Ale mi nie o chodzi o to, by mnie tylko lubili.No i wiesz ze mlodsi lubią starsze
To nie było chociaż jednego młodego ?Dostrzegam cały czas. Próbuję tylko napisać, że ciągnie mnie bardziej do tych młodszych.
Wiem. Ale mi nie o chodzi o to, by mnie tylko lubili.
Wiesz to naprawde z tym jest roznie. Czasem to zdecydowanie wiecej niz lubienieDostrzegam cały czas. Próbuję tylko napisać, że ciągnie mnie bardziej do tych młodszych.
Wiem. Ale mi nie o chodzi o to, by mnie tylko lubili.
Takie pytanie bardzo nie na miejscu.To nie było chociaż jednego młodego ?
Tak, oczywiście, taki gówniarz 22letni na pewno będzie chciał się ze mną związać przysięgą małżeńskąWiesz to naprawde z tym jest roznie. Czasem to zdecydowanie wiecej niz lubienie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Starsza kobieta z młodszym chłopakiem | Opowiadania erotyczne | 20 | |
B | Starsza siostra | Fantazje erotyczne | 1 | |
M | Poznam starsza kobiete | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Starsza Pani III. Zostałem Jej pełnoprawnym niewolnikiem | Opowiadania erotyczne | 0 | |
P | Starsza koleżanka z pracy | Fantazje erotyczne | 0 |