• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sklepy internetowe (polecamy i opiniujemy)

Mężczyzna

maverick_69_

Cichy Podglądacz
Siemanko wszystkim użytkownikom forum 😊 czy ktoś mógłby mi pomóc ? Szukam sexshopu który jest jest sieciówka. Może ktoś z szanownych użytkowników tego forum mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam

Kobieta

kamilaaa20

Nowicjusz
Ja zdecydowanie polecam n69 zarówno zakup przez internet jak i stacjonarnie. Duży wybór zabawek i dziewczyny które zawsze chętnie coś doradzą, wytłumaczą, polecą ;)

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
To i ja polecę, kupowałem tu plugi i klatkę ostatnio. A teraz szykuję się na jockstrapy 😁

Mężczyzna

Encepence12

Cichy Podglądacz
Nie pamietam jaki sklep, ale zamowilem zonie dildo ktote wyglada jak penis, mislo byc 18cm przydzlo 27cm i w samej kopercie, wszystjo bylo widac, mowila ze kurier juz z smiejaca mina podszrdl z guga pyta, prawie sie zapadla w podloge zaplacila i zwiala

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Mogła wciągnąć w zabawę kuriera, panie kurierze, tak to dildo ale wolę żywe - może pokaże mi pan swoje dildo 😁 😁 😁

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Nie pamietam jaki sklep, ale zamowilem zonie dildo ktote wyglada jak penis, mislo byc 18cm przydzlo 27cm i w samej kopercie, wszystjo bylo widac, mowila ze kurier juz z smiejaca mina podszrdl z guga pyta, prawie sie zapadla w podloge zaplacila i zwiala
O co chodzi w tym? To chyba z podniecenia literówki się wkradły 🫣

Mężczyzna

Encepence12

Cichy Podglądacz
Hahaha no ogolnie odznaczyl sie caly sprzet na kopercie i kurier wreczal paczke ze smiejaca mina, wielka pala wielkie jaja, tylko papier oddzielal i moze troszke folijki ale to nic nie dalo

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Hahaha no ogolnie odznaczyl sie caly sprzet na kopercie i kurier wreczal paczke ze smiejaca mina, wielka pala wielkie jaja, tylko papier oddzielal i moze troszke folijki ale to nic nie dalo
No właśnie bo nasz naród jest jeszcze troszkę zacofany. A co w tym złego że kobieta czy mężczyzna lubią urozmaicić sobie życie sexualne. Ja lubię patrzeć jak żona się bawi zabawkami.Nawet sam jej kupuje