• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sklepy internetowe (polecamy i opiniujemy)

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Sensu.pl chociaż gwarantowali dostawę przed walentynkami, a zabawek jak nie było tak nie ma. Ale zazwyczaj było wszystko szybko.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Możesz zdradzić co kupiłaś?
Ja nowy koreczek analny z wibracjami.
To co mogę powiedzieć to kajdanki i nowy żel, reszty nie mogę bo to niespodzianka dla mojego faceta, a czasem tu jeszcze jednak zagląda.

A korki z wibracjami akurat bardzo lubię.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

luceybaggio

Cichy Podglądacz
fajny temat! Ostatnio obudziłem się, ze praktycznie nie pamiętam co to znaczy spędzać dlugie godziny na szukaniu miejsca parkingowego w supermarkecie. Od dawna jakiegos czasu robie zakupy na caly tydzień w internetowym supermarkecie, sprzęt elektroniczny też wyłapuję za pomocą skąpca albo innych porównywarek . Ostatnio zastanawiam się czy nie zacząć korzystać z internetowych aptek, sklep tylko wtedy i tak trzeba pojść po receptę do lekarza

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Apropo sklepów co byście polecali dla dziewczyn?Myślałam o lush,są różne wersje czy producenci?Miał ktoś i czy warto? Ewentualnie co byście polecili 🥹