Tak się mówi. Nie wiem co jest w tym śmiesznego.Chiliujęyou make my day
![]()
Tak się mówi. Nie wiem co jest w tym śmiesznego.Chiliujęyou make my day
![]()
Nie wiem, co w tym śmiesznego, ale chuj. W każdym razie twoje uwielbienie dla tłuszczu nie jest ani zdrowe ani cool, a twój analfabetyzm pokazany wyżej również nie zalicza się do zalet, więc: jesteś w dupie, Przegrywie.Chiliujęyou make my day
![]()
Może do bliskich. Wylewanie żali na publicznym forum jest zwyczajnie słabeCzasami trzeba się trochę pożalić. Chłop nie skała, też ma uczucia![]()
To ciekawe, bo jakichkolwiek dowodów w tych wywodach brak.To nie było żalenie się tylko udowodnienie
Nie próbowałem oraz nie zamierzam. I urazić, nie obrazić - czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo to jednak różnica.Nie jesteś w stanie mnie obrazić.![]()
Na sam koniec krótkie zadanie - znajdź różnicę:To, co ty nazywasz "obrażaniem" to ja nazywam "szczerością"
Seks z otyłą laską to jest kurwa dramat bez gadania: wygląda to jak wygląda, ruszyć się nie potrafi. Tragedia!![]()
Jakoś osobiście sobie nie wyobrażam mojego seksu z kobietą większych rozmiarów [bez urazy, po prostu gustuję w szczupłych lub nawet bardzo szczypłych]
No, to seeya.Teraz żegnam w tym wątku, nic tu więcej po mnie![]()
Takie szczegóły nie są najważniejsze. Klucz to inwencja, zaangażowanie, gra wstępna, otwartość i komunikacja. Wielu orgazmów życzęHejo jestem trochę otyła i jak to jest panowie chłopowi starczy sprzętu ma około 13 cm
Tak, otwartość cipki w takich sytuacjach jest szalenie istotna!Takie szczegóły nie są najważniejsze. Klucz to inwencja, zaangażowanie, gra wstępna, otwartość i komunikacja. Wielu orgazmów życzę![]()
Wież rze nie o tymTak, otwartość cipki w takich sytuacjach jest szalenie istotna!
Kto wie, kto wie?Wież rze nie o tym![]()
Myślę, że mój, by Ciebie zadowolił, Kobietę puszystą już posuwałem, lubię pulchne mamuśkiHejo jestem trochę otyła i jak to jest panowie chłopowi starczy sprzętu ma około 13 cm
Sluszna uwagaCzyli jednak gustujesz w takich osobach.![]()
Tzn. tarczyca, antydepresanty (lub inne leki), zajadanie stresu/zaburzenia odżywiania czy jeszcze inna przyczyna lub więcej niż jedna z wymienionych? (jeśli można spytać - w razie czego możesz odpowiedzieć na pw, jeśli nie chcesz tutaj)otyła ze względów medycznych
Wiele czynników po trochuTzn. tarczyca, antydepresanty (lub inne leki), zajadanie stresu/zaburzenia odżywiania czy jeszcze inna przyczyna lub więcej niż jedna z wymienionych? (jeśli można spytać - w razie czego możesz odpowiedzieć na pw, jeśli nie chcesz tutaj)
Ja pale więc możesz mnie obrażaćJa tam nie obrażam kobiet (chyba że dewotki, mohery, stare zrzędliwe roszczeniowe baby czy zimne wyrachowane zołzy pokroju Olfaktorii - no ale wtedy powodem obrażania jest ich postawa, przekonania i cechy charakteru, a nie wygląd), choć sam ważę 51 kg, jestem zadbany i unikam używek.
Natomiast nie widzę powodu, by nie obrażać pijaków, palaczy, chamów, ksenofobów, homofobów, analfabetów, wtórnych analfabetów i redpillowców. Choć z pijaczkami i palaczkami też wolę się nie zadawać.
Jeśli już obrażam kogokolwiek za wygląd (a zwykle tego nie robię, a już na pewno nie niesprowokowany), to obleśnych mężczyzn. A stare brzydkie idiotki już prędzej bym obrażał za głupotę i dewocję. ^^
Haha "gruba" akcja XDMiałem okazję kochać się z kobietą 125 kg. Od tyłu najlepiej natomiast ona z racji wagi uwielbiała szczupłych jak ja. Straszyła mnie że"gruba Zara na mnie usiądzie i nie zejdzie a nie byliśmy zabezpieczeni . Za żartowałem żeby usiadła na moim małym języczki ona nie odebrała tego jaką żart a zrobiła to bez zastanowienia. Z racji że uwielbiam Facesitting to pierwszy raz właśnie wtedy byłem tak przyduszony przez kobietę. Usiadła zdecydowanie chwilami się unosząc bym załapał tchu miała święta zabawę. To się nazywa dominacja.
obrażać to raczej nie, ale typowe baby pod względem zachowania uważam, że należy je traktować tak samo jak one traktują innych wokół, proste i logiczne. A to że np. jakaś kobieta jest dla mnie zbyt atrakcyjna i wiem, że nie mam szans, aczkolwiek podchodzi do mnie z szacunkiem, to czemu miałbym ją obrażać, nie to nie i koniec kropka.Najlepsi to są brzuchaci Polacy którzy w internecie obrażają kobiety. Nie dość że nie szczupli, atrakcyjni ani zadbani to mają czelność obrażać kobiety które nie są 10/10. Pokory, panowie. POKORY!
Ja tak samo traktuje inceli i facecików którzy obrażają kobiety tylko dlatego że te lubią seks. I jeszcze słyszę że to ja jestem zła. Chore, chore! Widzisz jak to jest"uważam, że należy je traktować tak samo jak one traktują innych wokół, proste i logiczne"
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Sex zadania - gra | Seks | 3 | |
S | Wasz sex life na studiach | Seks | 0 | |
Z | Sex z mamą kolegi/koleżanki lub z ojcem kolegi /kolezanki | Seks | 8 | |
D | Sex przyjaciel kujawsko pomorskie. | Ogłoszenia | 0 | |
C | Szukam chetnej na sex Łódź i okolice. | Seks | 0 |