A ja mam puszystą partnerkę, wcześniej miałem okazję uprawiać seks z kilkoma kobietami z różnym stopniem nadwagi i uważam, ze seks z takimi paniami jest fantastyczny. Nie jeden by się dał pociąć za to, żeby mieć seks taki jak ja mam z moją partnerką, która jest mega otwarta osobą i można z nią spełniać wszelakie pragnienia. Jeśli ktoś wartościuje takie kobiety bo nie spełniają anorektycznego standardu urody lansowanego obecnie przez mainstream to pozostaje mi współczuć ograniczonego umysłu. Tak jak było wcześniej wspomniane robią to zazwyczaj niedowartościowani, chamowaci posiadacze brzucha po piwie. No ale facet to facet i on może wyglądać jak chce i ma prawo oceniać kogo chce. Dla mnie to leczenie własnych kompleksów i dowartościowywanie się w swoim byle jakim życiu. Inną sprawą jest to, ze wielu tym krzykaczom jakby tylko mieli okazje do by wacki przy takiej kobiecie stały jak maszty na flagę tylko wstydzą się do tego przyznać żeby się koledzy nie śmiali. Poza tym udowadnianie, ze ktoś jest lepszy czy gorszy bo jest taki czy owaki to jak spór jaki gatunek muzyczny jest lepszy albo czy sernik ma mieć rodzynki czy nie.