• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex z otyła osoba

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
A ja mam puszystą partnerkę, wcześniej miałem okazję uprawiać seks z kilkoma kobietami z różnym stopniem nadwagi i uważam, ze seks z takimi paniami jest fantastyczny. Nie jeden by się dał pociąć za to, żeby mieć seks taki jak ja mam z moją partnerką, która jest mega otwarta osobą i można z nią spełniać wszelakie pragnienia. Jeśli ktoś wartościuje takie kobiety bo nie spełniają anorektycznego standardu urody lansowanego obecnie przez mainstream to pozostaje mi współczuć ograniczonego umysłu. Tak jak było wcześniej wspomniane robią to zazwyczaj niedowartościowani, chamowaci posiadacze brzucha po piwie. No ale facet to facet i on może wyglądać jak chce i ma prawo oceniać kogo chce. Dla mnie to leczenie własnych kompleksów i dowartościowywanie się w swoim byle jakim życiu. Inną sprawą jest to, ze wielu tym krzykaczom jakby tylko mieli okazje do by wacki przy takiej kobiecie stały jak maszty na flagę tylko wstydzą się do tego przyznać żeby się koledzy nie śmiali. Poza tym udowadnianie, ze ktoś jest lepszy czy gorszy bo jest taki czy owaki to jak spór jaki gatunek muzyczny jest lepszy albo czy sernik ma mieć rodzynki czy nie.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
A ja mam puszystą partnerkę, wcześniej miałem okazję uprawiać seks z kilkoma kobietami z różnym stopniem nadwagi i uważam, ze seks z takimi paniami jest fantastyczny.

Cały Twój wywód przekreśla pierwsze zdanie. Z tego zdania wynika, że fantastyczność seksu wynika z otyłości pani.
A może chciałeś napisać, że "mimo tego, że jest gruba i nieapetyczna to seks jest cudowny"? Nie? nie chciałeś tego napisać? To co chciałeś przekazać?

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
@damdam Zgadzam się z Tobą. Z resztą skoro istnieje grupa szonów to tak samo istnieje grupa męskich szonów.

Ja tak samo traktuje inceli i facecików którzy obrażają kobiety tylko dlatego że te lubią seks. I jeszcze słyszę że to ja jestem zła. Chore, chore! Widzisz jak to jest :)
Różnie można odbierać hasło "lubię sex", jeden to zrozumie, że każdemu będziesz "naskakiwać na konar", a inny będzie to rozumiał, że masz prawo do tego tak samo jak facet. Główne dla mnie nieporozumienie w tej kwestii jest takie, że nabuzowani "męscy szoni, czy też szonowie" słysząc hasło "ta laska lubi sex" myślą, że bez zbędnego pierdolenia wskoczysz im na dingdonga i zrobisz z chuja śmigło, po czym przychodzi ten gorzki moment w postaci zawodu, że jednak Ty masz też wymagania i on ich nie spełnia, więc w ramach "zemsty" zaczyna się wyzywanie. :)

Jak dla mnie standardowy scenariusz, który powtarza się u każdej ze stron ;)

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Różnie można odbierać hasło "lubię sex", jeden to zrozumie, że każdemu będziesz "naskakiwać na konar", a inny będzie to rozumiał, że masz prawo do tego tak samo jak facet. Główne dla mnie nieporozumienie w tej kwestii jest takie, że nabuzowani "męscy szoni, czy też szonowie" słysząc hasło "ta laska lubi sex" myślą, że bez zbędnego pierdolenia wskoczysz im na dingdonga i zrobisz z chuja śmigło, po czym przychodzi ten gorzki moment w postaci zawodu, że jednak Ty masz też wymagania i on ich nie spełnia, więc w ramach "zemsty" zaczyna się wyzywanie. :)

Jak dla mnie standardowy scenariusz, który powtarza się u każdej ze stron ;)
I takich właśnie śmieci wyzywam. Normalnych nie. Cieszę się że się rozumiemy!

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
Cały Twój wywód przekreśla pierwsze zdanie. Z tego zdania wynika, że fantastyczność seksu wynika z otyłości pani.
A może chciałeś napisać, że "mimo tego, że jest gruba i nieapetyczna to seks jest cudowny"? Nie? nie chciałeś tego napisać? To co chciałeś przekazać?
Nie. Chciałem napisać, że wbrew wielu opiniom seks z grubymi kobietami jest tak samo wspaniały jak ze szczupłymi, czego wielu mądrali nie dopuszcza w ogóle do siebie. O gustach sie nie dyskutuje, ale wartościowanie grubych kobiet, że są nieatrakcyjne i ze niemożliwy jest dobry seks z nimi wynika z pewnych ograniczeń. Jeśli twierdzisz, że seks z grubą jest "nieapetyczny" to wpisujesz się w pewien standard, o którym pisałem w moim poście.

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Nie. Chciałem napisać, że wbrew wielu opiniom seks z grubymi kobietami jest tak samo wspaniały jak ze szczupłymi, czego wielu mądrali nie dopuszcza w ogóle do siebie. O gustach sie nie dyskutuje, ale wartościowanie grubych kobiet, że są nieatrakcyjne i ze niemożliwy jest dobry seks z nimi wynika z pewnych ograniczeń. Jeśli twierdzisz, że seks z grubą jest "nieapetyczny" to wpisujesz się w pewien standard, o którym pisałem w moim poście.
Oczywiście że o gustach się dyskutuje. Właśnie to robimy. Gustów się nie wartościuje ewentualnie.
A ja ponownie podkreślę, że seks nie zależy od masy ciała człowieka. Oczywiście w pewnych granicach - bo człowiek o masie ciała np. 250 kg wątpię, by technicznie był w stanie uprawiać seks.
A mogę - według Ciebie - twierdzić, że dla mnie gruba kobieta jest nieapetyczna? Jest to dopuszczalne? I w tym momencie nie dowiem się jaki jest z nią seks, bo .... bo nie będę chciał tego sprawdzać. Mam prawo?

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Cichy Podglądacz
A mogę - według Ciebie - twierdzić, że dla mnie gruba kobieta jest nieapetyczna? Jest to dopuszczalne? I w tym momencie nie dowiem się jaki jest z nią seks, bo .... bo nie będę chciał tego sprawdzać. Mam prawo?
Tak, jest to dopuszczalne i masz prawo. Podobnie jak ja a ni nikt inny nie jest przymuszany do uprawiania seksu z kims kto mu fizycznie nie odpowiada. A tak przy okazji... nie mówię o kobietach 250 kg. Nie wiem czy technicznie są w stanie uprawiać seks bo nawet nie znam takiej osoby. Ale to są sytuacje mega wyjątkowe, żeby nie powiedzieć ekstremalne. Wydaje mi się, że mówimy tu o bardziej spotykanych sytuacjach.