• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex z otyła osoba

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Czasami trzeba się trochę pożalić. Chłop nie skała, też ma uczucia ;)
Może do bliskich. Wylewanie żali na publicznym forum jest zwyczajnie słabe 😅

To nie było żalenie się tylko udowodnienie
To ciekawe, bo jakichkolwiek dowodów w tych wywodach brak.

Nie jesteś w stanie mnie obrazić. 😎😘
Nie próbowałem oraz nie zamierzam. I urazić, nie obrazić - czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo to jednak różnica.
Jedyne co próbowałem, to skłonić Cię do autorefleksji, podobnie jak @jakub915 , jednak Twoje ego na to nie pozwala. Jest tak duże, że celowo nawet nie zadałeś sobie trudu przeczytania tego co @jakub915 chciał Ci przekazać (lub zwyczajnie kłamiesz, ponieważ obawiasz się konfrontacji). Wydajesz się inteligentny, ale masz burdel w głowie. Może kiedyś Ci się uda ogarnąć, czego jeszcze raz, pomimo Twojego nastawienia, Ci życzę :)

To, co ty nazywasz "obrażaniem" to ja nazywam "szczerością"
Na sam koniec krótkie zadanie - znajdź różnicę:
Seks z otyłą laską to jest kurwa dramat bez gadania: wygląda to jak wygląda, ruszyć się nie potrafi. Tragedia! 🤮🤮🤮
Jakoś osobiście sobie nie wyobrażam mojego seksu z kobietą większych rozmiarów [bez urazy, po prostu gustuję w szczupłych lub nawet bardzo szczypłych]

Teraz żegnam w tym wątku, nic tu więcej po mnie :p

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Raz miałem seks z panią okrągłych kształtach, dobry był Hiszpan bo miała duże piersi,od tyłu też bo fajnie pośladki się ruszały. Potem miałem też spotkanie z tą panią. Pani chciała zostać zdominowana przeze mnie.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ja tam nie obrażam kobiet (chyba że dewotki, mohery, stare zrzędliwe roszczeniowe baby czy zimne wyrachowane zołzy pokroju Olfaktorii - no ale wtedy powodem obrażania jest ich postawa, przekonania i cechy charakteru, a nie wygląd), choć sam ważę 51 kg, jestem zadbany i unikam używek.

Natomiast nie widzę powodu, by nie obrażać pijaków, palaczy, chamów, ksenofobów, homofobów, analfabetów, wtórnych analfabetów i redpillowców. Choć z pijaczkami i palaczkami też wolę się nie zadawać.
Jeśli już obrażam kogokolwiek za wygląd (a zwykle tego nie robię, a już na pewno nie niesprowokowany), to obleśnych mężczyzn. A stare brzydkie idiotki już prędzej bym obrażał za głupotę i dewocję. ^^

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ja tam nie obrażam kobiet (chyba że dewotki, mohery, stare zrzędliwe roszczeniowe baby czy zimne wyrachowane zołzy pokroju Olfaktorii - no ale wtedy powodem obrażania jest ich postawa, przekonania i cechy charakteru, a nie wygląd), choć sam ważę 51 kg, jestem zadbany i unikam używek.

Natomiast nie widzę powodu, by nie obrażać pijaków, palaczy, chamów, ksenofobów, homofobów, analfabetów, wtórnych analfabetów i redpillowców. Choć z pijaczkami i palaczkami też wolę się nie zadawać.
Jeśli już obrażam kogokolwiek za wygląd (a zwykle tego nie robię, a już na pewno nie niesprowokowany), to obleśnych mężczyzn. A stare brzydkie idiotki już prędzej bym obrażał za głupotę i dewocję. ^^
Ja pale więc możesz mnie obrażać 😃

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Miałem okazję kochać się z kobietą 125 kg. Od tyłu najlepiej natomiast ona z racji wagi uwielbiała szczupłych jak ja. Straszyła mnie że Zara na mnie usiądzie i nie zejdzie a nie byliśmy zabezpieczeni . Za żartowałem żeby usiadła na moim małym języczki ona nie odebrała tego jaką żart a zrobiła to bez zastanowienia. Z racji że uwielbiam Facesitting to pierwszy raz właśnie wtedy byłem tak przyduszony przez kobietę. Usiadła zdecydowanie chwilami się unosząc bym załapał tchu miała święta zabawę. To się nazywa dominacja.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Miałem okazję kochać się z kobietą 125 kg. Od tyłu najlepiej natomiast ona z racji wagi uwielbiała szczupłych jak ja. Straszyła mnie że"gruba Zara na mnie usiądzie i nie zejdzie a nie byliśmy zabezpieczeni . Za żartowałem żeby usiadła na moim małym języczki ona nie odebrała tego jaką żart a zrobiła to bez zastanowienia. Z racji że uwielbiam Facesitting to pierwszy raz właśnie wtedy byłem tak przyduszony przez kobietę. Usiadła zdecydowanie chwilami się unosząc bym załapał tchu miała święta zabawę. To się nazywa dominacja.
Haha "gruba" akcja XD

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Najlepsi to są brzuchaci Polacy którzy w internecie obrażają kobiety. Nie dość że nie szczupli, atrakcyjni ani zadbani to mają czelność obrażać kobiety które nie są 10/10. Pokory, panowie. POKORY!
obrażać to raczej nie, ale typowe baby pod względem zachowania uważam, że należy je traktować tak samo jak one traktują innych wokół, proste i logiczne. A to że np. jakaś kobieta jest dla mnie zbyt atrakcyjna i wiem, że nie mam szans, aczkolwiek podchodzi do mnie z szacunkiem, to czemu miałbym ją obrażać, nie to nie i koniec kropka.

A frustratów jest od groma i doskonale o tym wiem, aczkolwiek kobiety nie chcą być wrzucane do jednego wora z "szonami", tak samo mężczyźni także, a uwierz mi, jedna i druga strona swoje obgadać potrafi ;)

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
@damdam Zgadzam się z Tobą. Z resztą skoro istnieje grupa szonów to tak samo istnieje grupa męskich szonów.
"uważam, że należy je traktować tak samo jak one traktują innych wokół, proste i logiczne"
Ja tak samo traktuje inceli i facecików którzy obrażają kobiety tylko dlatego że te lubią seks. I jeszcze słyszę że to ja jestem zła. Chore, chore! Widzisz jak to jest :)