Ja też tak mam...więc...jak tylko mam okazję...to z laptopa pisze...Spoko, na telefonie często mi korekta zmienia. Ale rozumiem irytację.
Ja też tak mam...więc...jak tylko mam okazję...to z laptopa pisze...Spoko, na telefonie często mi korekta zmienia. Ale rozumiem irytację.
Weź mu jakiś przykład daj, z którego chłopaczyna coś wywnioskuje, a nie Ty z Vonnegutem wyjeżdżasz.@Mouthshot
Podręcznikowa definicja sformułowania "zgasić kogoś jak pęta". Zwykle nie daję rady jako kobieta, ale Tobie dam @Mouthshot bo niestety dążysz do samodestrukcji na tym forum.
Widzisz gdybyś miał silną osobowość to nie bałbyś się być empatycznym facetem wiedzącym, że otyłość to nie to samo co pedofilia. Jako dżentelmen wiedziałbyś, że na forum, na którym czytają Cię kobiety jesteś takim Szczylem, którego w książce opisał Vonnegut w Kociej kołysce
Nie przypominam sobie Porch Monkey, abym pytał cię o zdanie. Idź lepiej oglądać "Clerks II".Weź mu jakiś przykład daj, z którego chłopaczyna coś wywnioskuje, a nie Ty z Vonnegutem wyjeżdżasz.
Lepiej taki popularny np. Radosław Psikutas bez "S" Tamten tez był twardy, miał zajębiście silną psychikę i charakter.
[1] Dla mnie to bez różnicy: ruby to ruby.[1] zarówno koleżanka, jak i ja pisałyśmy o mężczyznach z nadwagą, a nie otyłych- to zasadnicza różnica.
[2] Pedofilia, otyłość, nadwaga.....wszystko wrzucasz do jednego worka.
To poprawiaj proszę ręcznie tekst przed publikacją, bo tego naprawdę nie da się czytać.Spoko, na telefonie często mi korekta zmienia. Ale rozumiem irytację.
Nie, kurwa - nie wyrządzam. Upadek i kontuzja to zjawisko losowe, a zaniedbanie siebie to wybór.No i przecież jeśli podczas treningu doznasz kontuzji i leczysz się w państwowej służbie zdrowia, to takie samo zło wyrządzasz.
Co, uraziłem cię grubasku?Gościu weź już skończ, atencjuszu bez podstawowej wiedzy
Haha, sądząc po Twoich wywodach to Ty masz problem osobowościowyCo, uraziłem cię grubasku?
Rozumiem różnicę, ale moim zdaniem każde żądanie składania się na rozwiązanie swoich problemów jest tak samo złe.Nie, kurwa - nie wyrządzam. Upadek i kontuzja to zjawisko losowe, a zaniedbanie siebie to wybór.
Nie, nie mam problemu osobowościowego: wiem kim jestem i dokąd podążam, a kierunek mojego samorozwoju też mi leży.Haha, sądząc po Twoich wywodach to Ty masz problem osobowościowy
To skoro jesteś taki super, to zajmij się sobąNie, nie mam problemu osobowościowego: wiem kim jestem i dokąd podążam, a kierunek mojego samorozwoju też mi leży.
Nie rozumiem. Powtórz to jeszcze raz, ale innymi słowami.Rozumiem różnicę, ale moim zdaniem każde żądanie składania się na rozwiązanie swoich problemów jest tak samo złe.
Ubiegłeś mnie, nie miałem czasu napisaćWeź mu jakiś przykład daj, z którego chłopaczyna coś wywnioskuje, a nie Ty z Vonnegutem wyjeżdżasz.
Lepiej taki popularny np. Radosław Psikutas bez "S" Tamten tez był twardy, miał zajębiście silną psychikę i charakter.
Gdyby grubcie tak dbali o siebie jak ja to świat byłby piękniejszym miejscem.To skoro jesteś taki super, to zajmij się sobą
Oj, lepiej niech zostanie tak jak jestGdyby grubcie tak dbali o siebie jak ja to świat byłby piękniejszym miejscem.
Masz problem, to płacisz za jego rozwiązanie sam. Przymuszanie kogokolwiek, to zrzucania się na to jest kradzieżą.Nie rozumiem. Powtórz to jeszcze raz, ale innymi słowami.
W sumie racja, bo przynajmniej mam z oko mieć ubaw.Oj, lepiej niech zostanie tak jak jest
Załapałem. Dziękuję za odpiskę. Gdyby to ode mnie zależało to otyli mieliby szkołę życia, a raczej szkołę przetrwania.Masz problem, to płacisz za jego rozwiązanie sam. Przymuszanie kogokolwiek, to zrzucania się na to jest kradzieżą.
P.S. Najpiękniejsze jest to, że mogę iść najeść się do McDonalda czy zrobić obfity obiad w domu, a potem wyglądać tak samo szczupło!Oj, lepiej niech zostanie tak jak jest
Malutki jesteś intelektualnieP.S. Najpiękniejsze jest to, że mogę iść najeść się do McDonalda czy zrobić obfity obiad w domu, a potem wyglądać tak samo szczupło!
No, właśnie na odwrót ku twojej wściekłości.Malutki jesteś intelektualnie
Nie da się tego nigdzie zauważyćNo, właśnie na odwrót ku twojej wściekłości.
[1] "Nie" i "nigdzie" - podwójne zaprzeczenie i klasyczny błąd językowy powielany przez wszystkich. Poprawnie brzmi to: "nie da się tego gdziekolwiek zauważyć". Nie musisz dziękować - lekcja za friko.Nie da się tego nigdzie zauważyć
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 27 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||
P | Sex po narko | Seks | 6 |