• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex w trójkącie z ...mężem!

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Nie lubię takiej postawy, bo dla mnie to dziecinada. Dorośli ludzie powinni umieć brać odpowiedzialność za słowa i swoje deklaracje.

Ja w dowolnej dziedzinie życia, zanim coś zadeklaruje, to 10 razy to przemyślę czy jestem wstanie się z danej deklaracji wywiązać.

Ale jak takie jest społeczeństwo, to nie dziwię się, że moja dziewczyna pierwsze co zrobiła po wyjściu z naszego pierwszego spotkania z singlem, to zapytała mnie "czy to co się właśnie wydarzyło, niczego u nas nie zmieni". Miesiącami przed tym spotkaniem o tym rozmawialiśmy oboje deklarowaliśmy że tego chcemy...no ale może zmieniłem zdanie w trakcie, prawda 😏 ?
Dokladnie tak jak piszesz. Zgodze sie z Tobą

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
Ja to bym właśnie tak chciała, aby chłopak miał lżejsze podejście do tego i zwyczajnie od czasu do czasu wyrwać się z rutyny i zrobić coś szalonego. Właśnie jakiś trójkąt czy tak jak ty dwóch pod rząd lub trzech. Mój niestety jest dość zaborczy i zazdrosny, ale pracuję nad tym. Nie mniej właśnie marzy mi się taka sytuacja jak opisałaś i najlepiej aby on wyszedł z inicjatywą.
Jak idą prace nad chlopakiem?

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Ja to bym właśnie tak chciała, aby chłopak miał lżejsze podejście do tego i zwyczajnie od czasu do czasu wyrwać się z rutyny i zrobić coś szalonego. Właśnie jakiś trójkąt czy tak jak ty dwóch pod rząd lub trzech. Mój niestety jest dość zaborczy i zazdrosny, ale pracuję nad tym. Nie mniej właśnie marzy mi się taka sytuacja jak opisałaś i najlepiej aby on wyszedł z inicjatywą.
Czemu nie spotkałem na swojej drodze takiej kobiety jak Ty z tym podejściem

Mężczyzna

Veldon

Nowicjusz
Ja bym się chyba spalił z zazdrości. Nie to, że mnie to nie kręci, moja żona też ma takie fantazje ale dla mnie seks to jest coś więcej i nie widzę takiej możliwości. Ona przyznała mi jednak, że chciałaby abym patrzył jak ktoś ją obsługuje na moich oczach. Wspominała coś o minecie ale jestem pewien, że chciałaby nawet coś więcej. Wolę ją zachować dla siebie. Z resztą ona też radykalnie nie zgodziłaby się abym się zabawiał z inną.
Baran jesteś i to od dawna z rogami :)

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Półtora roku ma temat i nigdzie nie widzę hejtu na tych mężów, którzy się na to godzą. Czyżby forumowa policja straciła czujność? A może kobiety mają prawo do takich marzeń, a mężczyźni już nie?

Kobieta

SexParaWawa

Seks Praktykant
zaborczość mężczyzn wynika zwykle z ich niskiej samooceny, natomiast kobiet z miłości, ale zgadzam się z Tobą, że powinno się urozmaicać i trójkąt jest do tego najlepszy. Jeżeli Twój nie wychodzi z inicjatywą, to spróbuj z kochankiem, będziesz zadowolona, a on szczęśliwy, że już go nie namawiasz :D