• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex w trójkącie z ...mężem!

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Nigdy nie miałem przyjemności, ale jak sobie pomyślę że moja żona obciaga drugiemu facetowi przy mnie, w jakiś sposób mnie kreci
Kiedyś jako głupi zazdrośnik nie dopuszczałem takiej myśli. Ale na szczęście zmieniłem spojrzenie i podejście do spraw seksu i polecam. Są to nowe zupełnie inne doznania dla wszystkich uczestników.

Mężczyzna

CichyBi

Cichy Podglądacz
Ja to bym właśnie tak chciała, aby chłopak miał lżejsze podejście do tego i zwyczajnie od czasu do czasu wyrwać się z rutyny i zrobić coś szalonego. Właśnie jakiś trójkąt czy tak jak ty dwóch pod rząd lub trzech. Mój niestety jest dość zaborczy i zazdrosny, ale pracuję nad tym. Nie mniej właśnie marzy mi się taka sytuacja jak opisałaś i najlepiej aby on wyszedł z inicjatywą.
Może najpierw przyprowadź mu koleżankę albo dwie i zmieni zdanie ;)

Mężczyzna

Discovery57

Nowicjusz
Trochę tych par małżeńskich poznałem , nie zawsze ludzie po tym potrafią wrócić do poprzedniej normalności. Mnie ciekawi czy pragniesz teraz spotykać tego Pana bez udziału męża.....

Mężczyzna

IRA87

Cichy Podglądacz
My z Żoną od ponad roku funkcjonujemy w trójkącie z Dziewczyną. Na początku było kilka spięć o to co kiedy i z kim można albo o uczucia.. ale jak porozmawialiśmy szczerze wszyscy ze sobą to zrobił się z tego super związek trzyosobowy i genialny seks