Ja kiedyś wyjeżdżałem z lasu po wszystkim i jedziemy sobie zadowoleni, a tu nagle policja...Dziwne, nigdy żadnego nie dostaliśmy.![]()

Ja kiedyś wyjeżdżałem z lasu po wszystkim i jedziemy sobie zadowoleni, a tu nagle policja...Dziwne, nigdy żadnego nie dostaliśmy.![]()
Jaka jest między Wami różnica wieku?Seks w nocy nad jeziorem, w dzień- gdzie ludzie byli..
Lodzik w przymierzalni w sklepie, w aucie -zaatakowalam kierowcę
W parku, w biurze, w kukurydzy, na parkingu...oj i wiele innych...
Najbardziej odjechany,to lodzik,jak jego żona wyszła do WC![]()
Opisz tę „pomoc”Nam z mężem się zdarzało, głównie lasy i pola, ale nikt (z tego co wiemy) nas nie widział w trakcie.
Za to bardzo miło wspominam odwrotną sytuację, gdzie to ja przyłapałam. Skończyło się nie tylko na patrzeniu, ale też niewielkiej pomocy![]()
To było dość dawno, bo końcówka lat 90. Mając te 19-20 lat dorabiałam w weekendy jako pomoc/kelnerka w takim pałacyku, gdzie oprócz hotelu odbywały się różne imprezy, głównie wesela.Opisz tę „pomoc”![]()
A komary ?Tak z ciekawości, gdzie najczęściej uprawialiście sex ? ale właśnie poza domem ?
Czy często praktykujecie tego typu zabawy ? Np. w okresie letnim, nocami ? wieczorami ? za dnia ?
U mnie w sumie najlepszy czas jaki wspominam to był czas w 2018, gdzie całe lato spędzałem ze znajomą nad jeziorem, na rybach, na wyjazdach (poza domem) wieczorami aż do rana zabawiając się z nią w różnego typu pobudzanie, masturbacje i seks, najlepiej wspominam zabawy nad jeziorem od jakoś 22 do prawie 6 rano, gdzie nikt się nie śpieszył, bawiliśmy się swoimi ciałami, oraz dochodziliśmy w sumie kilka razy wzajemnie, mimo tego że miejsce to było w pełni publiczne, ale na szczęście puste w okresie wakacji
A wy macie się czym pochwalić ? czymś pozytywnym ? albo jakimiś wpadkami ?
nie wiem, nie pamiętam udziału komarówA komary ?![]()
Całe szczęście. Gdy w lecie poszedłem w nocy na ryby, to komarzyce się na mnie rzuciły i potem wyglądałem jak chory na ospę.nie wiem, nie pamiętam udziału komarów![]()
Chyba ze na nią się rzuciłyCałe szczęście. Gdy w lecie poszedłem w nocy na ryby, to komarzyce się na mnie rzuciły i potem wyglądałem jak chory na ospę.
Pewnie dlatego, że żadnej panny ze mną nie było. Obecność kobiety zapewne by je odstraszyła.![]()
Aktualizuję listę o palcówkę zrobioną mi w trakcie jazdy po a4, oraz o jedną zrobioną mi w zaparkowanym pod domem aucie.Las, samochód, polana, ławka w parku, jezioro, plaża nad jeziorem
A to zależy, jak najdzie wena i ochotanajczęściej wieczorem, bo ciemno i przyjemno, i mniejsza szansa, ze ktoś rozpozna
Zostałam trzy razy przyłapana przez gliniarzy podczas gały w samochodzie zaparkowanym przy lesie. Chyba celowo nas zgarniali, bo to było trzy dni pod rząd XD
W innej nitce gdzieś na forum pisałam o akcji na ławce w parku, do tej pory nie wiem, czy ktoś nas widział, ale słyszał mnie na pewno.![]()
Musiałaś mieć ubaw późniejW samochodzie w centrum miasta. W południe![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Sex zadania - gra | Seks | 7 | |
S | Wasz sex life na studiach | Seks | 0 | |
Z | Sex z mamą kolegi/koleżanki lub z ojcem kolegi /kolezanki | Seks | 8 | |
D | Sex przyjaciel kujawsko pomorskie. | Ogłoszenia | 0 | |
C | Szukam chetnej na sex Łódź i okolice. | Seks | 0 |