• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

C

col.Greg

Guest
Ja też nie jestem. Ale kiedyś czytałam że poziom z roku na rok testosteronu u facetów w europie spada. Zapewne to efekty złej diety i braku ruchu, co przekłada się z pokolenia na pokolenie.
Z moich obserwacji to właśnie czarnoskórzy przejawiają częściej cechy tzw. samca alfa. Naturalna pewność siebie , aura takiej energii że w obecności takiego ma się cały czas ciarki.
Hm......nigdy nie poczułaś takiej energii u osobnika innej rasy:unsure:

C

col.Greg

Guest
Może u niektórych kobiet uaktywniają się ewolucyjne geny, które mówią, że najsilniejsze dzieci rodzą się z grup mieszanych. Taka luźna hipoteza.
Sądziłem, że macho to macho. Do tej pory nie rozróżniałem kolorów macho, ale cóż.....:sneaky:
Jestem tylko białym facetem.

K

Kataryna

Guest
Może u niektórych kobiet uaktywniają się ewolucyjne geny, które mówią, że najsilniejsze dzieci rodzą się z grup mieszanych. Taka luźna hipoteza.
Hipoteza może i luźna ale moim zdaniem trafna. Rządzą nami prawa natury. Są ku temu pewne przesłanki ze jest tak jak piszesz.
Sądziłem, że macho to macho. Do tej pory nie rozróżniałem kolorów macho, ale cóż.....:sneaky:
Jestem tylko białym facetem.
Biały tez może być macho, tylko częściej spotkasz takiego czekoladowego:)

Mężczyzna

Marcin 43

Podrywacz
Mnie tylko martwi przypuszczenie, że zarówno białe kobiety czarnych, jak i vice versa, czarni białe kobiety, traktują instrumentalnie czyli tylko do seksu.

Pytanie np czy białe kobiety chcą się wiązać na dłużej z czarnymi, z którymi uprawiają seks,i czy oni chcą się z nim wiązać?

Stawiam hipotezę, że nie. Dla czarnego to może być nobilitacja że bzyknie białą, bo w ten sposób mści się na białym i dotyka czegoś, co było mu wpajane przez lata kolonializmu, że jest lepsze.

C

col.Greg

Guest
Mnie tylko martwi przypuszczenie, że zarówno białe kobiety czarnych, jak i vice versa, czarni białe kobiety, traktują instrumentalnie czyli tylko do seksu.

Pytanie np czy białe kobiety chcą się wiązać na dłużej z czarnymi, z którymi uprawiają seks,i czy oni chcą się z nim wiązać?

Stawiam hipotezę, że nie. Dla czarnego to może być nobilitacja że bzyknie białą, bo w ten sposób mści się na białym i dotyka czegoś, co było mu wpajane przez lata kolonializmu, że jest lepsze.
Nie posuwam sie tak daleko we wnioskach. Polegam raczej na swoich wizytach na wszystkich kontynentach.
Znam wiele małżeństw mieszanych, które nawet nie zastanawiają sie nad takimi problemami:)

K

Kataryna

Guest

Bo takie związki bywają nietrwałe. Ale czy uprawianie seksu jest instrumentalne jeżeli oboje odczuwają satysfakcję, myślę że nie , nawet jeżeli ktoś dorabia do tego sobie jakieś ideologię to trudno.