Zgłaszają co chcesz i jak chcesz ale wiedz że nie warto nosić kija w dupiePrzeczytaj to co napisałeś a potem się dziw że to jest zgłoszone do usunięcia.
Zgłaszają co chcesz i jak chcesz ale wiedz że nie warto nosić kija w dupiePrzeczytaj to co napisałeś a potem się dziw że to jest zgłoszone do usunięcia.
Nie wiedziałem, że QoS wzbudzają taką niechęć u niektórych kobiet...Nie rozumiem rasistowskiego podejścia, że czarny gorszy... ale podejście "czarny lepszy" też jest rasistowskie.
Laski z gatunku "tylko z czarnym" wywołują delikatny uśmiech na mojej twarzy... często gardzą one białymi i czują się.... hmm lepsze, wyjątkowe bo oni z czarnymi się zadają.
Nie wiem skąd to przekonanie że jak kobieta umawia się z czarnymi to od razu gardzi białymi?@stroiczek zgadzam się w 100 %, mam znajomą która tylko umawia się z czarnymi facetami, kilka razy dawała do zrozumienia w rozmowach na ten temat że jest bardziej wymagająca pod względem rozmiaru pewnego organu u faceta i wierzy w stereotyp że każdy czarny facet jest większy od białego, miałem takie wrażenie że ona gardzi białymi facetami.
Ale mi to w sumie zwisa niech każdy robi co chce i z kim chce jeśli są dorośli oczywiście
Tu już nie idzie tylko o rywalizację pomiędzy mężczyznami, bo nierówności są oczywiste i akceptowane. Chodzi o rywalizację pomiędzy kobietami. Z wypowiedzi Magia2000 wnioskuję, że rzekomo QoS są uważane za lepsze i wzbudzają zawiść.@stroiczek zgadzam się w 100 %, mam znajomą która tylko umawia się z czarnymi facetami, kilka razy dawała do zrozumienia w rozmowach na ten temat że jest bardziej wymagająca pod względem rozmiaru pewnego organu u faceta i wierzy w stereotyp że każdy czarny facet jest większy od białego
A co takiego powiedziała?@Kataryna nie mam takiego przekonania, po prostu w przypadku tej znajomej takie mam wrażenie wynikające z jej wypowiedzi
Za lepszą nigdy się nie uważałam ale na pewno mój styl jest nietypowy w naszym społeczeństwie.Tu już nie idzie tylko o rywalizację pomiędzy mężczyznami, bo nierówności są oczywiste i akceptowane. Chodzi o rywalizację pomiędzy kobietami. Z wypowiedzi Magia2000 wnioskuję, że rzekomo QoS są uważane za lepsze i wzbudzają zawiść.
Bo tak nie jest, chyba chciał dopiec komuś takim stwierdzeniem.@Kataryna coś w stylu że polscy faceci są beznadziejni w seksie i nie mają się czym za bardzo chwalić jeśli chodzi o to co mają w kroku i że była z kilkoma czarnymi facetami i że różnica jeśli chodzi o seks to niebo a ziemia, moim zdaniem to trochę głupie, takie wrzucanie wszystkich facetów do jednego worka że są beznadziejni
Miłość nie może wynikać z nienawiści.@Kataryna bardzo możliwe, ale to jej życie, może robić i mówić co chce, ale takie generalizowanie jakiejś grupy i wrzucanie jej do jednego worka jest po prostu głupie
Trzeba pamiętać,że to jej subiektywne zdanie, a nie obiektywna prawda. Zawsze o tym przypominam@Kataryna bardzo możliwe, ale to jej życie, może robić i mówić co chce, ale takie generalizowanie jakiejś grupy i wrzucanie jej do jednego worka jest po prostu głupie
Tu chyba nie chodzi o samą głupotę, ale też kulturę osobistą Ty ją masz, ona nie.@Kataryna dokładnie tak, każdy ma swoje preferencje i każdemu podoba się inny typ urody, ale takie krytykowanie bez sensu jak to robi ta moja znajoma jest głupie po prostu, ja też mam swoje preferencje, podobają mi się kobiety o ciemnej urodzie, czarnoskóre, latynoski czy romki, ale nie biegam dookoła i nie mówię głośno że wszystkie blade blondynki są brzydkie
Może po prostu to nadinterpretujesz@Marcin 43 nie tyle kultura osobista co takie bardziej wywyższanie się, bo ona sypia z czarnymi facetami i taka pogarda dla białych facetów, takie odniosłem wrażenie jak słuchałem jej kilka razy jak były rozmowy na ten temat.
Ja jej nie rozumiem, dla mnie facet to facet, nie ważne czy jest biały, czarny czy żółty, żaden nie jest lepszy, wszyscy są równi
Ludzie nie są i nigdy nie będą sobie równi. Nie byli sobie równi nawet w tak egalitarnych państwach jak Niemiecka Republika Demokratyczna i Związek Radziecki.Ja jej nie rozumiem, dla mnie facet to facet, nie ważne czy jest biały, czarny czy żółty, żaden nie jest lepszy, wszyscy są równi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 | |
B | Spotkanie. Spotkam się z koleżanką na seks teraz Białystok | Ogłoszenia | 0 | |
C | Płacenie żonie za seks | Fetysze i perwersje | 26 |