C
col.Greg
Guest
Niewiele ale i tak bym nie powiedziałCo o niej wiesz? Powiedz
Niewiele ale i tak bym nie powiedziałCo o niej wiesz? Powiedz
A czy to zbrodnia?Nawet z tymi mało atrakcyjnymi?
Czyli jak kobieta lubi seks to jest desperatką? Dobrze zrozumiałam.Ale po co?
Jestem facetem, ale nie bzykam kobiet, które mi się nie podobają. Nie jestem desperatem.
Jesteś chyba ukrytą masochistkąA czy to zbrodnia?
Źle.Czyli jak kobieta lubi seks to jest desperatką? Dobrze zrozumiałam.
Ale to ja decyduję o swoim ciele nie ty.Źle.
Mowa była o seksie z mało atrakcyjnymi facetami.
Z kontekstu wynikałoby, że nie ważne jaki jest, byleby był czarny i to już wystarcza by się z nim bzykać. Szczerze. ..To dziwne jestCzyli jak kobieta lubi seks to jest desperatką? Dobrze zrozumiałam.
Oczywiście, że tak. Nigdzie nie napisałem, że tak nie jest.Ale to ja decyduję o swoim ciele nie ty.
Co nie zmienia faktu, że chyba lepiej z przystojnym czarnym niż z brzydkim, prawda?Heterochromofilia – parafilia (rodzaj fetyszyzmu seksualnego) polegająca na osiąganiu podniecenia jedynie w wypadku kontaktu seksualnego z partnerem o odmiennym kolorze skóry
Na szybko z wikipedii.
Wyobraź Sobie że zmienia , nikt nie jest w stanie wejść mi do głowy i zrozumieć co ja czuję.Co nie zmienia faktu, że chyba lepiej z przystojnym czarnym niż z brzydkim, prawda?
Staram się Cię zrozumieć. Wierz mi. Dlatego z Tobą rozmawiam, pytam i dociekam.Wyobraź Sobie że zmienia , nikt nie jest w stanie wejść mi do głowy i zrozumieć co ja czuję.
Ale nawet fetysze przecież nie biorą się z powietrza, prawda.Staram się Cię zrozumieć. Wierz mi. Dlatego z Tobą rozmawiam, pytam i dociekam.
Myślę, że żaden fetyszysta nie stał się nim beż powodu. Nie wybrał sobie tego na gwiazdkę na prezent.Wyobraź Sobie że zmienia , nikt nie jest w stanie wejść mi do głowy i zrozumieć co ja czuję.
Ale gdzie jest tam tak napisane. Odniosłeś się tylko do wybranego fragmentu." The higher testosterone in black men is partly explained by low marriage rate..."
To mnie zaciekawiło. Czyli bzykać, ale się nie żenić.... A potem samotne, białe matki wychowują ich dzieci. No cóż, mogły się zabezpieczyć
Z tego fragmentu wyciągnąłem pewne hipotezy. Znam przypadek tak potraktowanej kobiety, ale przypuszczam, że może nie być jedyną.Ale gdzie jest tam tak napisane. Odniosłeś się tylko do wybranego fragmentu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
B | Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 | |
B | Spotkanie. Spotkam się z koleżanką na seks teraz Białystok | Ogłoszenia | 0 | |
C | Płacenie żonie za seks | Fetysze i perwersje | 26 |