Oj tam, są bardziej tajemnicze odemnie laskiBardzo tajemnicza jesteś
Oj tam, są bardziej tajemnicze odemnie laskiBardzo tajemnicza jesteś
Myślisz, że nie było tam żadnych ukrytych kamer?Różne były miejsca publiczne. Największe niezapomniane wrażenie zrobił na mnie seks w synagodze na Kazimierzu w Krakowie. Była akurat w remoncie; na dachu dwóch robotników wykonywało jakieś prace.Nie wiem, jak nazywają się pomieszczenia w synagodze, ale to, w którym byliśmy, dzieliło od głównego szerokie przejście. Była tam ława z oparciem, za którą można było stanąć i się oprzeć... Orgazm był nieziemski
Nie sądzę, żeby jakieś były. Synagoga była w totalnym remoncie, chociaż dostępna dla zwiedzających.Myślisz, że nie było tam żadnych ukrytych kamer?
W bagażniku to trochę mało miejsca. Ale liczy się wyobraźniaZ takich miejsc „publicznych” to kilka razy w samochodzie w lesie i raz na jakimś zjeździe na autostradzie w nocy. Poza tym pod namiotem nad jeziorem i w bagażniku samochodu też na jakimś campingu.
Najważniejsze co jest wspominać. A miejsce czy duże czy małe to najmniej istotneTo był opel astra kombi więc bagażnik całkiem spory
Dokładnie. A dziś ludzie narzekają, że w obecnych samochodach za ciasno i niewygodnie.Ja się jebałem w maluch, to było dopiero wyzwanie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Seks w miejscu publicznym | Fantazje erotyczne | 38 | ||
M | Seks po uzywkach | Seks | 2 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 | |
Białystok chcę się spotkać na seks z kobietą. Białystok | Seks | 0 |