Oj tam, są bardziej tajemnicze odemnie laskiBardzo tajemnicza jesteś![]()

Oj tam, są bardziej tajemnicze odemnie laskiBardzo tajemnicza jesteś![]()
Myślisz, że nie było tam żadnych ukrytych kamer?Różne były miejsca publiczne. Największe niezapomniane wrażenie zrobił na mnie seks w synagodze na Kazimierzu w Krakowie. Była akurat w remoncie; na dachu dwóch robotników wykonywało jakieś prace.Nie wiem, jak nazywają się pomieszczenia w synagodze, ale to, w którym byliśmy, dzieliło od głównego szerokie przejście. Była tam ława z oparciem, za którą można było stanąć i się oprzeć... Orgazm był nieziemski![]()
Nie sądzę, żeby jakieś były. Synagoga była w totalnym remoncie, chociaż dostępna dla zwiedzających.Myślisz, że nie było tam żadnych ukrytych kamer?
W bagażniku to trochę mało miejsca. Ale liczy się wyobraźniaZ takich miejsc „publicznych” to kilka razy w samochodzie w lesie i raz na jakimś zjeździe na autostradzie w nocy. Poza tym pod namiotem nad jeziorem i w bagażniku samochodu też na jakimś campingu.
Najważniejsze co jest wspominać. A miejsce czy duże czy małe to najmniej istotneTo był opel astra kombi więc bagażnik całkiem spory![]()
Dokładnie. A dziś ludzie narzekają, że w obecnych samochodach za ciasno i niewygodnie.Ja się jebałem w maluch, to było dopiero wyzwanie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Seks w miejscu publicznym | Fantazje erotyczne | 57 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 | |
L | Seks randka Olsztyn | Seks | 0 | |
J | Seks za darmo | Seks | 1 | |
![]() |
Seks bez zobowiązań Działdowo okolice | Seks | 1 |