• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Samotność w związku

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Pamiętam jak moje dzieci pierwszy raz wysłałam na ferie 😁 czułam się tak jakby mi ktoś serce wyrwał, wróciłam z mężem do pustego domu i byłam smutna zła na siebie co ja "mądrego" zrobiłam 😂 ale minęła niecała doba, a ja z euforią przekonałam się na własnej skórze, że to cudownie nie musieć nic 😎 spać do późna, spontanicznie wychodzić na imprezy itd.
Teraz niestety, ale mój przychówek nie chce wyjeżdżać, ani do dziadków ani na ferie. Mówią, że w domu jest im najfajniej, nawet spędzać dni bez szkoły 😂🤣😅

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@D'Arc Próbowałem, nie raz, nie dwa. Nic z tego. Ona jak wyjdzie do sklepu i wróci to już się czuje jakby miesiąc była poza domem.
To czyli podobny trudny przypadek jak ja 😂 jedyne co mogę doradzić, to podstępem wywieźć dzieci w jednym kierunku do dziadków a żonę podstępem w drugą ze sobą 😂

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@D'Arc Próbowałem, nie raz, nie dwa. Nic z tego. Ona jak wyjdzie do sklepu i wróci to już się czuje jakby miesiąc była poza domem.
Ja przy pierwszym po powrocie ze szpitala przez tydzień nie obejrzałam tv a sama z domu bez dziecka wyszłam po miesiącu 😱 taka się czułam niezastąpiona, teraz się z tego mega śmieję 😂🤣😅

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
@D'Arc widocznie potrzebuję czasu. Nic innego teraz i tak nie mam. :)
Wiesz, często jest tak, że owszem, potrzebujemy czasu. Ale ten czas leci i leci - i niewiele czy wręcz nic się nie zmienia. Spokojna rozmowa, próba namówienia na terapię - powodują tylko słowną agresję z drugiej strony. A z czasem - już się nawet prosić nie chce, a człowiek egzystuje zawieszony w prózni....
Także to nie jest takie oczywiste... :(

Mężczyzna

Łotr

Cichy Podglądacz
@PrzemoHarp właśnie dlatego mówię, że nie mam nic innego. Prosić się już nie chcę i egzystuje w próżni. Czekam na nic, czekam na noc :)