Ja lubię czysta ty wolisz... I tak trzeba żyćCo wy z tą higieną? Pupa jest dlatego piękna, bo jest brudną i śmierdzącą częścią ciała. Kocham ją w takim wcieleniu właśnie, to jest jej kwintesencja. Lizanie i wąchanie umytej jest wyjątkowo nudnym i rozczarowującym doświadczeniem. Higiena psuje zabawę, jeśli masz na myśli wyeliminowanie smrodku i brudu.
Popieram Jeden lubi pierogi a drugi jak skarpetki śmierdzą. Dla mnie tam też do lizania dupka musi być czysta, ale jeżeli ktoś woli brudną i śmierdzącą to jego sprawa.Ja lubię czysta ty wolisz... I tak trzeba żyć
Masz żonę do dupy, żonę zmieńpogratulować żony, moja niestety nie jest fanką przyjmowania tej przyjemności. zdarzyło się, ale aktualnie zakaz
Ja też, fajna zabawaJa uwielbiam. W obie strony..
Żona Ci liże pupcie ?Ja też, fajna zabawa
Tak, jak d. jest czyściutka i ją namówięŻona Ci liże pupcie ?
I ogolona pewnie też Raczej przy lizaniu takie włoski przeszkadzająTak, jak d. jest czyściutka i ją namówię
Po co myć językiem coś, co już jest umyte? Gdzie w tym zabawa i logika? :/Tak, jak d. jest czyściutka
Właśnie, że z włoskami zarąbiste. Ale oczywiście mówimy o kobiecej pupciI ogolona pewnie też Raczej przy lizaniu takie włoski przeszkadzają
Bardzo lubię kobiety, które lubią lizanie tyłeczkaKrótko: bardzo lubię
Nie chodzi o mycie komuś tyłka.. Tylko o lizanie jako rozbudzanie uczucia przyjemności u drugiej osoby, z takiego rodzaju bodźca.Po co myć językiem coś, co już jest umyte? Gdzie w tym zabawa i logika? :/
Daremny Twój trud, nie przekonasz goNie chodzi o mycie komuś tyłka.. Tylko o lizanie jako rozbudzanie uczucia przyjemności u drugiej osoby, z takiego rodzaju bodźca.
A żeby było to higieniczne, potrzebna jest woda z mydłem najpierw.
Ktoś może powinien opowiedzieć koledze o bakteriach i pasożytach owsiki to bardzo ciekawe zwierzętaDaremny Twój trud, nie przekonasz go
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 47 | ||
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 | |
E | Minetka i rimming - warminsko-mazurskie | Ogłoszenia | 0 |