Często gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaśInaczej grozi to uduszeniem i utonięciem
Często gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaśInaczej grozi to uduszeniem i utonięciem
W sumie mężczyźni mogą wtedy „zasmakować” co to znaczy dławić się i walczyć o życie podczas orala… może jednak spróbuję następnym razemCzęsto gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaś
Zdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajda Wiele osób tak robi i nie dość, że żyje i jest zdrowa, to to jest super zabawaKtoś może powinien opowiedzieć koledze o bakteriach i pasożytach owsiki to bardzo ciekawe zwierzęta
Lizanie brudnej i śmierdzącej dupy - frajda jak choleraZdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajda Wiele osób tak robi i nie dość, że żyje i jest zdrowa, to to jest super zabawa
Ale jaka to przyjemna walkaW sumie mężczyźni mogą wtedy „zasmakować” co to znaczy dławić się i walczyć o życie podczas orala… może jednak spróbuję następnym razem
Nawet nie wiesz jaka A dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepszaLizanie brudnej i śmierdzącej dupy - frajda jak cholera
Raczej wyjdziesz z wątku,założył go "Aben" w 2014 roku.Nawet nie wiesz jaka A dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepsza
Ok, może już skończę ten wątek.
Nie wiem i nie chcę wiedziećNawet nie wiesz jaka A dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepsza
Ok, może już skończę ten wątek.
Naprawdę, jak kto lubi. Dla mnie to nie wyobrażalne, bo ja mam trochę bzika w drugą stronę - zawsze muszę być czysta. Już i tak wystarczająco płynów przyjmuje się „na klatę”Ale „wolność Tomku w swoim domku”Zdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajda Wiele osób tak robi i nie dość, że żyje i jest zdrowa, to to jest super zabawa
Gdyby się dało to wylizałbym kobiecą pupę od środka.A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Jak czyściutka to dlaczego nie? To daje dużo przyjemności.Ale lizanie czyjejś d*** to - jak dla mnie - lekka przesada...
Mi tam wystarczyło, jak kiedyś w toalecie wąchałem smrodek po dziewczęcej kupieJak czyściutka to dlaczego nie? To daje dużo przyjemności.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 47 | ||
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 | |
E | Minetka i rimming - warminsko-mazurskie | Ogłoszenia | 0 |