Często gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaśInaczej grozi to uduszeniem i utonięciem![]()

Często gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaśInaczej grozi to uduszeniem i utonięciem![]()
W sumie mężczyźni mogą wtedy „zasmakować” co to znaczy dławić się i walczyć o życie podczas orala… może jednak spróbuję następnym razemCzęsto gdy namówię żonę na facesitting to mówi, że boi się że mnie udusi, ale tym utonięciem to mnie teraz zaintrygowałaś![]()
Zdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajdaKtoś może powinien opowiedzieć koledze o bakteriach i pasożytachowsiki to bardzo ciekawe zwierzęta
![]()
Lizanie brudnej i śmierdzącej dupy - frajda jak choleraZdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajdaWiele osób tak robi i nie dość, że żyje i jest zdrowa, to to jest super zabawa
![]()
Ale jaka to przyjemna walkaW sumie mężczyźni mogą wtedy „zasmakować” co to znaczy dławić się i walczyć o życie podczas orala… może jednak spróbuję następnym razem![]()
Nawet nie wiesz jakaLizanie brudnej i śmierdzącej dupy - frajda jak cholera![]()
Raczej wyjdziesz z wątku,założył go "Aben" w 2014 roku.Nawet nie wiesz jakaA dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepsza
Ok, może już skończę ten wątek.
Nie wiem i nie chcę wiedziećNawet nie wiesz jakaA dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepsza
Ok, może już skończę ten wątek.
Naprawdę, jak kto lubi. Dla mnie to nie wyobrażalne, bo ja mam trochę bzika w drugą stronę - zawsze muszę być czysta. Już i tak wystarczająco płynów przyjmuje się „na klatę”Zdrowa osoba nie ma owsików. Poza tym, jeśli osoba generalnie jest zdrowa, to nie ma żadnego zagrożenia, a dla osoby o zapędach koprofilskich jest to duża większa frajdaWiele osób tak robi i nie dość, że żyje i jest zdrowa, to to jest super zabawa
![]()
Gdyby się dało to wylizałbym kobiecą pupę od środka.A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Jak czyściutka to dlaczego nie? To daje dużo przyjemności.Ale lizanie czyjejś d*** to - jak dla mnie - lekka przesada...
Mi tam wystarczyło, jak kiedyś w toalecie wąchałem smrodek po dziewczęcej kupieJak czyściutka to dlaczego nie? To daje dużo przyjemności.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming | Seks | 1 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
![]() |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 117 | |
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 |