Czasem nawet nie tylko delikatnie... Rimming to zdecydowanie moja ulubioną forma aktywności )A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Czasem nawet nie tylko delikatnie... Rimming to zdecydowanie moja ulubioną forma aktywności )A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Miałem kilkumiesięczny romans z koleżanką z pracy i oboje idealnie się dobraliśmy jeśli chodzi właśnie o rimming. Wariactwo na maxa było za każdym razem. Pamiętam że którejś nocy spędzaliśmy czas razem na grubej imprezie techno, nieco poniósł nas klimat i zdecydowaliśmy się kupić i zjeść razem trochę kryształu dla intensyfikacji wrażeń. Po powrocie nad ranem do domu sporo nam tego zostało. Drink, parę kolejnych kresek i zarówno ja jak i ona wręcz wypieprzyliśmy się językami w pupki. Niezapomniany dzień!A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Mega! Az mnie ciarki przeszły!Miałem kilkumiesięczny romans z koleżanką z pracy i oboje idealnie się dobraliśmy jeśli chodzi właśnie o rimming. Wariactwo na maxa było za każdym razem. Pamiętam że którejś nocy spędzaliśmy czas razem na grubej imprezie techno, nieco poniósł nas klimat i zdecydowaliśmy się kupić i zjeść razem trochę kryształu dla intensyfikacji wrażeń. Po powrocie nad ranem do domu sporo nam tego zostało. Drink, parę kolejnych kresek i zarówno ja jak i ona wręcz wypieprzyliśmy się językami w pupki. Niezapomniany dzień!
Oczywiście staram się włożyć jęzorek ile się daA tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Oczywiście, że z języczkiem, najgłębiej jak się daA tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Ja wkładałemA tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
O to w tym wszystkim idzie tylko niektóre się przed tym wzbraniają jakby to było coś be i fuj.A tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Oczywiście że oprócz lizania delikatne wsuwanieA tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
...to u mnie warunek jest wręcz odwrotny i nie widzę tu pola do jakichkolwiek negocjacji.Jedna z najwspanialszych zabaw na świecie, ale tylko pod warunkiem, gdy odbyt jest nieumyty. Musi być smrodek i brudek Gdy lizałem czysty, było to niewiarygodne nudne i rozczarowujące.
Zgadzam się w 100%...to u mnie warunek jest wręcz odwrotny i nie widzę tu pola do jakichkolwiek negocjacji.
Dobra, rozumiem, że kogoś to może kręci, ... ale no.... nie, nie, nie... raaaaanyZgadzam się w 100%
Lizanie obu dziureczek jara mnie jak cholera, ale higiena to podstawa.Dobra, rozumiem, że kogoś to może kręci, ... ale no.... nie, nie, nie... raaaaany
1000 x TAKLizanie obu dziureczek jara mnie jak cholera, ale higiena to podstawa.
10 razy......1000 x TAK
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 47 | ||
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 | |
E | Minetka i rimming - warminsko-mazurskie | Ogłoszenia | 0 |