Ten Kolega jest niereformowalny i na pewno żadne bakterie i pasożyty są mu niestraszneKtoś może powinien opowiedzieć koledze o bakteriach i pasożytach owsiki to bardzo ciekawe zwierzęta
Ten Kolega jest niereformowalny i na pewno żadne bakterie i pasożyty są mu niestraszneKtoś może powinien opowiedzieć koledze o bakteriach i pasożytach owsiki to bardzo ciekawe zwierzęta
Żyj i pozwól żyć, wolność dla owsików !!!!owsiki to bardzo ciekawe zwierzęta
Bardzo lubię facetów którzy liżą mój tyłek. Rimming w stronę kobietyBardzo lubię kobiety, które lubią lizanie tyłeczka
Uwolnic Orków, czy jakos takŻyj i pozwól żyć, wolność dla owsików !!!!
Jak trzeba ochroni nas bóg, a nie, że mydło to owsika wróg!!!
Żadna bakteria nie wywołuje pod zębami zgrzytu, nie trzeba więc przed rimmingiem umyć odbytu !!!
Oczywiście jak kto lubi zadał pytanie to przecież wiedza to czegoś tam kluczTen Kolega jest niereformowalny i na pewno żadne bakterie i pasożyty są mu niestraszne
Ah, niedobra jaŻyj i pozwól żyć, wolność dla owsików !!!!
Jak trzeba ochroni nas bóg, a nie, że mydło to owsika wróg!!!
Żadna bakteria nie wywołuje pod zębami zgrzytu, nie trzeba więc przed rimmingiem umyć odbytu !!!
A jak odczuwa to kobieta?Mh... o turbo doładowaniu w silniku, bo tak na mnie działa lizanie tyłeczka i pieszczoty podczas penetracji.
Nie wiem jak wszystkie kobiety, ja jak turbo podczas penetracji.A jak odczuwa to kobieta?
Oczywiście, że w stronę kobiety Szczerze mówiąc w swoją stronę nie przepadam, ale lizanie kobiecego tyłeczka jest superBardzo lubię facetów którzy liżą mój tyłek. Rimming w stronę kobiety
Znam jedną, która po kilku minutach minetki, przesuwa głowę mężczyzny, trzymając go za włosy, do rimminguA jak odczuwa to kobieta?
Ciekawe, jaka to....Znam jedną, która po kilku minutach minetki, przesuwa głowę mężczyzny, trzymając go za włosy, do rimmingu
Skarb nie kobietaZnam jedną, która po kilku minutach minetki, przesuwa głowę mężczyzny, trzymając go za włosy, do rimmingu
Daj namiary taka to jak skarbZnam jedną, która po kilku minutach minetki, przesuwa głowę mężczyzny, trzymając go za włosy, do rimmingu
A może niech ta kobieta usiądzie facetowi na twarzy i sama będzie decydować gdzie ma być lizanaSkarb nie kobieta
Tamtej akurat nogi odmawiają posłuszeństwa podczas orgazmu, więc raczej nie w ta pozycja, ale za to może jakaś koleżankaA może niech ta kobieta usiądzie facetowi na twarzy i sama będzie decydować gdzie ma być lizana
Silne ramiona chyba wystarczą do podtrzymaniaPoproszę namiary nogami też się zajmę
Myślę, że gdybyś, a przepraszam, gdyby tamta kobieta była razem z koleżanką to byłoby idealne rozwiązanieTamtej akurat nogi odmawiają posłuszeństwa podczas orgazmu, więc raczej nie w ta pozycja, ale za to może jakaś koleżanka
Inaczej grozi to uduszeniem i utonięciemSilne ramiona chyba wystarczą do podtrzymania
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 47 | ||
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 | |
E | Minetka i rimming - warminsko-mazurskie | Ogłoszenia | 0 |