• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rimming, czyli lizanie odbytu. Co o tym sądzicie?

Kobieta

Justaaa96

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich,
Mam pytanie szczegolnie do kobiet, czy waszym zdaniem to obrzydliwe lizac swojemu (zadbanemu, ogolonemu) mezczyznie odbyt po to by mu sprawic przyjemnosc ??
Jeśli mogę dać przyjemność swojemu facetowi to czemu nie ? 😉 osobiście lubię to robić chociaż z dupką innej dziewczyny ciężko facetowi konkurować 😂

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Dla mnie obrzydliwe. Lubię wiele, od wyzwisk po zabawy w większym gronie, ale wszystko tylko i wyłącznie z penetracja tyłka, cipki i ust. Oczywiście mnie partner może lizac do woli 😀. W drugą stronę nigdy w życiu, tak samo jak sikanie na partnera/partnerkę. To nie dla mnie. Ale rozumiem że komuś to może się podobać

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Nowicjusz
Dla mnie obrzydliwe. Lubię wiele, od wyzwisk po zabawy w większym gronie, ale wszystko tylko i wyłącznie z penetracja tyłka, cipki i ust. Oczywiście mnie partner może lizac do woli 😀. W drugą stronę nigdy w życiu, tak samo jak sikanie na partnera/partnerkę. To nie dla mnie. Ale rozumiem że komuś to może się podobać
Dlatego szanujmy żony, które to lubią i każdą zabawe mogą odwzajemnić:) Tylko się utwierdzam w tym że trafiłem na najlepszą kobietę na świecie:)