Ostatnio nauczyłem żonę dochodzić do orgazmu jak liżę jej odbyt głeboko i coraz częściej mi się sama z siebie tyłem wypina
Analny orgazm? Dziewczyny bardzo chętnie posłucham jak to się robi, ja nie jestem ekspertem, a bardzo chciałbym żonkę tak skończyć!!Mam podobnie choć z minetki nie zrezygnuje![]()
WlozycA tylko liżecie czy też staracie się delikatnie włożyć tam języczki?
Moja dość głęboko języczkiem mnie penetrujeWlozyc
Ja to uwielbiam w obie strony. Podnieca mnie zagłębianie języka w kobiecym tyleczku. Jak mi pani liże to doznaję ekstazyJa uwielbiam to robić mojemu facetowi, uwielbiam wkładać tam język jak najgłębiej się da. W ogóle to mój taki fetysz. Niestety On nie widzi w tym nic specjalnego i sam też nie chce mi się odwdzięczać za to ;(
Dupcia na twarzy to dopiero jest życieA może niech ta kobieta usiądzie facetowi na twarzy i sama będzie decydować gdzie ma być lizana![]()
Racja i niektórzy nie wiedzą co tracąNawet nie wiesz jakaA dupa i tak ma zawsze smrodek. A i bardziej śmierdzi, tym lepsza
Ok, może już skończę ten wątek.
Sama radość mieć taką, która będzie to lubić w obie strony. Po prostu!Racja i niektórzy nie wiedzą co tracą![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
M | Rimming | Seks | 0 | |
D | Rimming | Seks | 4 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
![]() |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 130 |