• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Randkowanie w związku

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Panowie powiedzcie mi, czy dla Was randkowanie będąc już w związku to jest fanaberia i wymysł kobiet? Czy jak się zamieszka razem, to już nie trzeba się starać i nic robić? Czy zabieracie swoje kobiety na randki, a może czasem zrobicie im jakąś małą niespodziankę w domu? Nie chodzi mi tu o jakieś wielkie wyjazdy ale jakieś wyjście na miasto, do kina, na piwo do baru, a może robicie im kolację i masaż?

Kobietki, a Wy co robicie dla swoich facetów? Zabieracie ich czasem gdzieś coś zjeść? Może wieczór przy konsoli? W sumie nie tylko mężczyźni muszą inicjować jakieś wspólne zajęcia.

Bo ja mam wiele koleżanek, które są w związkach i nie ma randek w ogóle. I one by chciały coś porobić z tymi chłopakami, ale oni albo nie mają czasu, albo zmęczeni po pracy, albo zawsze coś wyskoczy.

Więc ja myślę, że jak nie ma randek w Twoim związku, to trzeba te randki chyba zorganizować sobie z kimś innym :D

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Codzienny dotyk buziaki i masaż. Randka raz na jakiś czas. Dotyk to podstawa. Przytulenie jej od tyłu gdy coś robi. Buziak w szyję kub odwrócenie jej do siebie kuedy ma zajęte ręce i jest " bezbronna" i soczysty pocałunek. Teraz po powrocie z delegacji jedziemy razem na dwa dni bez dzieci do Suntago.
PS żona nie lubi kwiatów więc nie kupuję. Za to lubi pieniądze na zakupy.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Warto znaleźć odrobinę czasu na bycie tylko we dwoje. W tym posranym pędzie życiowym, gdzie tylko się zapieprza po 10godzin i więcej a po powrocie dalej nie ma czasu bo dzieci na zajęcia, bo zakupy, bo coś tam trzeba w domu naprawić, bo samochód do mechanika i tak budzisz się wyje... ny jak koń po westernie o 22:00 i może jeszcze byś miał ochotę posiedzieć z żoną w wannie tylko że ona już śpi bo o 5 rano wstaje do roboty. No I po kilku latach się zastanawiasz kto to z tobą mieszka, nie dotyka cie tak jak kiedyś, nie siada ci na kolanach po obiedzie, już nie gryzie cię w ucho. Łatwo przespać ten moment kiedy to się zaczyna dziać.
Właśnie dla tego tak ważne jest znaleźć czas na popołudniowy wypad na kawę i na spacer poza miejsce zamieszkania(inaczej się nie oderwiesz od problemów, muszą pozostać w domu), na wyjście do kina we dwójkę no oczywiście warto wygospodarować chociaż kilka razy w roku weekend na wyjazd gdzieś tylko we dwoje, bez dzieci znajomych, rodziny, z wyłączonym telefonem. Osobiście nam takue wyjazdy najbardziej służą. Dają nam energetycznego kopa na kilka miesięcy.

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Moj jest domatorem, wiec randki w jego wykonaniu to codzienny masaż pleców i stóp podczas oglądania oglądania serialu/ filmu :D
Nie liczę urlopów i wyjść na miasto na żarcie bo to nie randki chyba? Nie wiem. No i kino czasami.

Ja go lubię pomęczyć jakimiś grami we dwoje plus wino no i seks . Pojęczy, pojeczy, a potem mówi że bylo super i trzeba częściej takie wieczory zapoznawczo-ruchawcze robić :p