• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zmiana wygladu po latach w związku/małzenstwie.

Mężczyzna

Shimeon

Cichy Podglądacz
Witam. Myślę że to odpowiedni dział. Otóż jak podchodzicie do drugiej połówki pod względem sexu i jaki macie pogląd jeśli po latach małżeństwa druga osoba przytyła, badz diametralnie zmienil sie jej wygląd? Ciąża, obżarstwo, przytycie, łysienie wśord mezczyzn itd. To również temat o meżczyznach ? Wiadomo że oprócz charakteru ktory raczej z wiekiem sie aż tak nie zmienia jak wygląd to jednak wszyscy patrzymy w jakimś stopniu na wygląd. Cos nas podnieca a coś inne nie. Jak to jest z wami? A może sami przybraliscie na wadze itd? Jakie macie z tym doświadczenia?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie mam jeszcze doświadczeń ale jeśli kiedyś w przyszłości stwierdzę, że mój partner stał się facetem z brzuszkiem, zakolami i obwisłymi jajami to pójdę do lustra sprawdzić, czy ja nie stałam się starą babą z cellulitem, rozstępami i obwisłymi cycami ;)