• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie...?

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
Najchętniej nie funkcjonowałabym w żadnym społeczeństwie, mam liche zdanie o ludziach, większość nie jest warta sekundy uwagi. Praca zmusza mnie do kontaktu z tymi ułomnymi jednostkami.

Kobieta

tessa

Seks Praktykant
No ale przecież nie jesteś z pewnością człowiekiem pozbawionym wad. Może warto popatrzeć na innych z większą wyrozumiałością i nieco wyluzować?
Nie cierpię jak się używa sformułowań typu: weź wyluzuj. Najczęściej tak się bronią ludzie, którzy nie mają do zaoferowania nic ciekawego.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Ty nie masz szukać ty masz prowadzić!!
A, w tym sensie, hehe :) Nie wydaje mi się, żeby to było naszej koleżance w jakikolwiek sposób potrzebne, poza tym ma swój pogląd na wszystko i nie wygląda na osobę, którą do czegokolwiek można przekonać. Pytałem bardziej po to, by poznać ten specyficzny punkt widzenia :)

C

col. Greg

Guest
A, w tym sensie, hehe :) Nie wydaje mi się, żeby to było naszej koleżance w jakikolwiek sposób potrzebne, poza tym ma swój pogląd na wszystko i nie wygląda na osobę, którą do czegokolwiek można przekonać. Pytałem bardziej po to, by poznać ten specyficzny punkt widzenia :)
cwaniak:)