A może problem w tym, że te wymaga masz po prostu zawyżone?Nie lubię mruków, nerwusów i chamów.
To jest Twoje zdanie o ludziach, a czy wiesz jakie maja zdanie o Tobie?Najchętniej nie funkcjonowałabym w żadnym społeczeństwie, mam liche zdanie o ludziach, większość nie jest warta sekundy uwagi. Praca zmusza mnie do kontaktu z tymi ułomnymi jednostkami.
Dla mnie są one elementarne.A może problem w tym, że te wymaga masz po prostu zawyżone?
Ogólnie mam to gdzieśTo jest Twoje zdanie o ludziach, a czy wiesz jakie maja zdanie o Tobie?
No ale przecież nie jesteś z pewnością człowiekiem pozbawionym wad. Może warto popatrzeć na innych z większą wyrozumiałością i nieco wyluzować?Dla mnie są one elementarne.
Nie cierpię jak się używa sformułowań typu: weź wyluzuj. Najczęściej tak się bronią ludzie, którzy nie mają do zaoferowania nic ciekawego.No ale przecież nie jesteś z pewnością człowiekiem pozbawionym wad. Może warto popatrzeć na innych z większą wyrozumiałością i nieco wyluzować?
Tessa dawaj co masz do zaoferowania lapie sie w ciemnoNie cierpię jak się używa sformułowań typu: weź wyluzuj. Najczęściej tak się bronią ludzie, którzy nie mają do zaoferowania nic ciekawego.
Nie czuję, abym miał się przed czymkolwiek i kimkolwiek bronić. Czuję się tu bardzo dobrzeNie cierpię jak się używa sformułowań typu: weź wyluzuj. Najczęściej tak się bronią ludzie, którzy nie mają do zaoferowania nic ciekawego.
Tessa dawaj co masz do zaoferowania lapie sie w ciemno
domyślam sie, jak by co to pałeczke oddam image, nie ch on sie meczy
Chyba nie wiesz, na co się zapisujesz.
Dziękuję bardzo, ale nie jestem pałeczką w sztafecie, żeby mnie przekazywać z rąk do rąkdomyślam sie, jak by co to pałeczke oddam image, nie ch on sie meczy
image bierz to bo ja juz nie mam....Dziękuję bardzo, ale nie jestem pałeczką w sztafecie, żeby mnie przekazywać z rąk do rąk
Nie szukam kobiety )image bierz to bo ja juz nie mam....
Ty nie masz szukać ty masz prowadzić!!Nie szukam kobiety )
A, w tym sensie, hehe Nie wydaje mi się, żeby to było naszej koleżance w jakikolwiek sposób potrzebne, poza tym ma swój pogląd na wszystko i nie wygląda na osobę, którą do czegokolwiek można przekonać. Pytałem bardziej po to, by poznać ten specyficzny punkt widzeniaTy nie masz szukać ty masz prowadzić!!
cwaniakA, w tym sensie, hehe Nie wydaje mi się, żeby to było naszej koleżance w jakikolwiek sposób potrzebne, poza tym ma swój pogląd na wszystko i nie wygląda na osobę, którą do czegokolwiek można przekonać. Pytałem bardziej po to, by poznać ten specyficzny punkt widzenia
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Pytanie do Pań ! :) | Porady seksualne | 7 | |
P | Co myslicie o tego typu bieliznie pytanie glownie do pan | Fetysze i perwersje | 12 | |
Pytanie do kobiet | Seks | 21 | ||
P | Pytanie do Pań 😈 | Seks fotki i filmy | 6 | |
P | Pytanie do Pań ;) | Sprawy kobiet | 0 |