Po co brać drzewo do lasuRazem z partnerem czy sama?
Po co brać drzewo do lasuRazem z partnerem czy sama?
Też tak uważam, ale czasem drzewo lubi patrzećPo co brać drzewo do lasu
W sumie możecie przecież zrobić to obieJakby koleżanka nie mogla to ja też bardzo chętnie 🫣
Zapraszam do kolejk iW sumie możecie przecież zrobić to obie
A tak a propos ja też jestem żonaty
Czasem lubi też dołączyćTeż tak uważam, ale czasem drzewo lubi patrzeć
Ja już większej ochoty nabrałam na Margaret niż na tego lodzikaW sumie możecie przecież zrobić to obie
A tak a propos ja też jestem żonaty
To co u mnie czy u ciebie ?Ja już większej ochoty nabrałam na Margaret niż na tego lodzika
Weźcie mnie że sobą, nie będę przeszkadzał, a może nawet się przydamTo co u mnie czy u ciebie ?
Ja już większej ochoty nabrałam na Margaret niż na tego lodzika
I jak was tu kobiety nie uwielbiac.To co u mnie czy u ciebie ?
No tak. To bardzo interesujące dopóki to drzewo dzieli się swoją partnerką. Ja jestem zbyt zaściankowy. Chyba potrafiłbym zdradzić, ale chyba nie potrafiłbym się dzielićCzasem lubi też dołączyć
Tak więc raczej nasze spotkanie by się nie udałoNo tak. To bardzo interesujące dopóki to drzewo dzieli się swoją partnerką. Ja jestem zbyt zaściankowy. Chyba potrafiłbym zdradzić, ale chyba nie potrafiłbym się dzielić
Dokladnie , ja bym proponowal zabrac zesoba jeszcze jedna kolezanke, jak juz sie spotykac to konkretnie.Po co brać drzewo do lasu
Pewnie nie, ale fajnie pofantazjować bo chociaż nie wiem jak wyglądasz to mega mnie podniecasz od samego czytania kutas ro się twardy, a to wcale nie jest takie komfortowe w pracyTak więc raczej nasze spotkanie by się nie udało
I tak to jest z kobiecą pomocą...Ja już większej ochoty nabrałam na Margaret niż na tego lodzika
I cały misterny plan w pi..uTo co u mnie czy u ciebie ?
Bardziej miałam na myśli to że jesteś zaściankowy i to będzie cię blokowało. Kilometry to tylko liczbaPewnie nie, ale fajnie pofantazjować bo chociaż nie wiem jak wyglądasz to mega mnie podniecasz od samego czytania kutas ro się twardy, a to wcale nie jest takie komfortowe w pracy
Nie potrafię sobie wyobrazić bycia drzewem, a tak to mam dosyć bujną wyobraźnięBardziej miałam na myśli to że jesteś zaściankowy i to będzie cię blokowało. Kilometry to tylko liczba
To się tylko takie łatwe wydaje, w rzeczywistości jest inaczejNie potrafię sobie wyobrazić bycia drzewem, a tak to mam dosyć bujną wyobraźnię
Co masz na myśli? (Biedny facet czeka tam na loda a my nie na temat)To się tylko takie łatwe wydaje, w rzeczywistości jest inaczej
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Pytanie do kobiet: orgazm pochwowy | Masturbacja | 12 | |
Ł | Pytanie do Kobiet o podpaski. | Fetysze i perwersje | 6 | |
Pytanie do kobiet z motylkami 😉 | Sprawy kobiet | 17 | ||
M | Pytanie do kobiet | Poza tematem | 37 | |
N | Pytanie do kobiet | Akcesoria erotyczne | 4 |