No tak. To bardzo interesujące dopóki to drzewo dzieli się swoją partnerką. Ja jestem zbyt zaściankowy. Chyba potrafiłbym zdradzić, ale chyba nie potrafiłbym się dzielić
No tak. To bardzo interesujące dopóki to drzewo dzieli się swoją partnerką. Ja jestem zbyt zaściankowy. Chyba potrafiłbym zdradzić, ale chyba nie potrafiłbym się dzielić
Pewnie nie, ale fajnie pofantazjować bo chociaż nie wiem jak wyglądasz to mega mnie podniecasz od samego czytania kutas ro się twardy, a to wcale nie jest takie komfortowe w pracy
Pewnie nie, ale fajnie pofantazjować bo chociaż nie wiem jak wyglądasz to mega mnie podniecasz od samego czytania kutas ro się twardy, a to wcale nie jest takie komfortowe w pracy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.