• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczny cyberek?

Status
Zamknięty.

chrupka

Biegły Uwodziciel
:) miałam niejedną przygodę z dziewczyną hihi, Saj może to potwierdzić :)

- - - Zaktualizowano - - -

mmm Saj, tak bardzo ciebie pragnę aż mam ochotę wypieścić swoją brzoskwinkę wibratorem :) dziś w pracy fantazjowałam o twoim twardym kutasie, jak rżniesz mnie ostro na biurku w pokoju prezesa :)

- - - Zaktualizowano - - -

czekam, aż wkradniesz się pod kołderkę

moja ***** czeka na twoje usta

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
ledwo oczy otworzyłem, a tu takie widoki z samego rana :D musisz uważać Aniu, bo wiesz dobrze co poprzednim razem zrobiłem pod kołderką :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
wsunąłbym ci go głęboko w cipkę i wylizał drugą dziurkę, a potem ostro wyruchał aż krzyczałabyś jaką jesteś niegrzeczną suczką

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
:) wystawiłbym język i powoli przyłożył kropelkę na język i powoli przybliżył się do cipki, a potem mocno zerżnął ustami

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
masz być przygotowana na mój przyjazd... ja nie żartuję Aniu, w ten piątek masz odwołać wszystkie zaplanowane spotkania i pozbyć się swojej współlokatorki, a wtedy zobaczyć że nie żartuję... brutalnie ciebie zerżnę, aż będziesz kwiczała z bólu i głośno wydzierała, aż sąsiedzi usłyszą... Przygotuj się na to, bo nie żartuję... w ten piątek będziesz moja, twój tyłeczek i ***** będą moje...

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
co to znaczy, że nie możesz? masz to zrobić i już... ja nie żartuję Aniu, w ten piątek masz czekać na mnie... o 22 zapukam do twych drzwi i rzucę się na ciebie, więc ubierz się w wygodne ciuszki, bo i tak je rozerwę a potem rzucę na łóżku i wyliżę brutalnie twój tyłeczek

Status
Zamknięty.