• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczny cyberek?

Status
Zamknięty.

chrupka

Biegły Uwodziciel
mmm czemu tak tęsknię za twymi ustami, które nie raz wbijałeś mocno do cipki :) mmm zamykam oczy wyobrażając sobie, jak teraz klęczysz pod moim biurkiem i wędrujesz języczkiem do spragnionej łechtaczki... mmm Saj, jesteś taki niecierpliwy jak chwytasz w zęby moje stringi i powoli ściągasz je do kostek... mmm Saj pieść mnie ile zapragniesz

- - - Zaktualizowano - - -

O BOŻE JAK CUDOWNIE!!! SAJ! JESTEŚ NIESAMOWITY MMMMM JEZU TAK!!! AHHHH CUDOWNIE, NIE PRZESTAWAJ OOOHHH OHHH MMMMMMMMMMM, TAK! TAK! TUTAJ! MOCNIEJ! MOCNIEJ! TY BESTIO OOOOOHHH *****! TAK! TAK! SZYBCIEJ! JEZUUU AHHHHH

chrupka

Biegły Uwodziciel
Bierz mnie tu i teraz!

rozszerz moje uda i zacznij pożerać moją cipkę

wyliż moje soczki, które tak bardzo pragniesz mmmm Saj wyliż dokładnie ahhhh cudownie liżesz mmmm

mmm jaki brutal z ciebie! nie przestawaj! ohh ohhh o tak, TAK! TAK! mmmmmm czuję twoje palce głęboko w cipce mmmm o BOŻE!!! AHHHHHH

A teraz odwracam się i wypinam mocno tyłeczek... Zerżnij nie Saj, zeżnij mocno!

chrupka

Biegły Uwodziciel
będę twoją suczką, tylko uderz mnie mocniej mmmm ahhhh

mmmm Saj byłeś cudowny i dałeś mi wiele przyjemności nie tylko na forum, ale także pod prysznicem :) buziak

chrupka

Biegły Uwodziciel
to nie jest dziwne, ale przyjemne choć wolałabym abyś w tej chwili wsunął się pod kołderkę i zaczął lizać :) mmm Saj, dziś poczuję ciebie całego głęboko w moim ciepłym wnętrzu... mmm taki gruby i twardy :) na samą myśl zaciskam tyłeczek

Saj... jestem już mokra :)

wsuniesz swój języczek go mojej pupci?

chrupka

Biegły Uwodziciel
biorę olej nawilżający, otwieram powoli wieczko i nalewam na czubek wibrującego ,,Saja,,
Zagryzam wargę wyobrażając sobie jak nalewam olej na twoją nabrzmiałą pałkę i powoli wcieram... w dół i w górę mmm jesteś taki twardy Saj

chrupka

Biegły Uwodziciel
rozszerzam uda i delikatnie pocieram wejście do tyłeczka... jestem taka ciasna a ty taki wielki i twardy.... mmmm Saj jak przyjemnie

zaczynam oglądać filmiki z naszej akcji i próbuję wejść wibratorem głębiej w tyłeczek

mmm Saj, nigdy nie byłeś taki twardy aż trudno mi wejść głębiej aby poczuć ciebie całego w środku

powoli unoszę biodra, kładę ręce na tyłeczek i rozszerzam go bardziej, aby poczuć ciebie całego mmmm

coraz głębiej i głębiej.... O BOŻE SAJ! JESTEŚ TAKI WIELKI AŻ CZUJĘ PIECZENIE!... mmmm jeszcze troszeczkę takkkkk czuję ciebie całego w środku... mój tyłeczek jest cały obolały ale czuję, jak wypełniasz całą moją pupcie mmmmm Saj pragnę abyś teraz wylizał mi cipkę i ostro zerżnął wibratorem tyłeczek

znów muszę się sama pieścić wyobrażając sobie, jak rżniesz mnie aż padam z wycieńczenia

Status
Zamknięty.