miałam niejedną przygodę z dziewczyną hihi, Saj może to potwierdzić
- - - Zaktualizowano - - -
mmm Saj, tak bardzo ciebie pragnę aż mam ochotę wypieścić swoją brzoskwinkę wibratorem dziś w pracy fantazjowałam o twoim twardym kutasie, jak rżniesz mnie ostro na biurku w pokoju prezesa
masz być przygotowana na mój przyjazd... ja nie żartuję Aniu, w ten piątek masz odwołać wszystkie zaplanowane spotkania i pozbyć się swojej współlokatorki, a wtedy zobaczyć że nie żartuję... brutalnie ciebie zerżnę, aż będziesz kwiczała z bólu i głośno wydzierała, aż sąsiedzi usłyszą... Przygotuj się na to, bo nie żartuję... w ten piątek będziesz moja, twój tyłeczek i ***** będą moje...
co to znaczy, że nie możesz? masz to zrobić i już... ja nie żartuję Aniu, w ten piątek masz czekać na mnie... o 22 zapukam do twych drzwi i rzucę się na ciebie, więc ubierz się w wygodne ciuszki, bo i tak je rozerwę a potem rzucę na łóżku i wyliżę brutalnie twój tyłeczek
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.