• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczny cyberek?

Status
Zamknięty.

chrupka

Biegły Uwodziciel
grzechem jesteś ty, bo muszę sama się pieścić a wolałabym abyś teraz mnie rzucił na łóżko i ostro pieprzył

chrupka

Biegły Uwodziciel
mmmm przywiąż mnie do łóżka i zerżnij tak jak ostatnim razem mmmm w głowie mam dźwięki twoich brutalnych pchnięć, jak waliłeś mój niewinny tyłeczek mmmm jestem mokra na samą myśl, gdy pchałeś z całych sił aż łóżko się poruszało w rytm twoich ruchów mmmmmmm jak jęczałam z rozkoszy, gdy chwyciłeś mnie za włosy i traktowałeś jak swoją suczkę

- - - Zaktualizowano - - -

przypomnieć tobie jaki byłeś brutalny gdy ja leżałam przywiązana do łóżka i krzyczałam MOCNIEJ! MOCNIEJ!

nie przypominasz sobie chwili, gdy po raz pierwszy tryskałam soczkami na twoją twarz i prawie zemdlałam z podniecenia? jak śmiałam się ze szczęścia gdy spoglądałeś na mnie i dokładnie wylizałeś całą cipkę?

jak zakryłam twarz ze wstydu, a ty chwyciłeś moje dłonie i spojrzałeś na mnie z takim podniecającym wzrokiem i wylizałeś całe moje podniecenie.... jak wyszeptałeś do mnie ,,Jesteś piękna,,
Moje uda drżą, gdy przypominam sobie twoje słowa gdy palcem wycierałeś soczki i delektowałeś się lizaniem swojego palca...

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Aniu... zdaję sobie sprawę, że to piękne chwile ale to forum i nie rób mi reklamy, bo czytając to mam wrażenie, że robisz to specjalnie. Cyberek publiczny jest fajny, ale nie pisz takich intymnych spraw co zdarzyło się w twojej sypialni bo dziwnie się teraz czuję... ludzie to czytają i mam wrażenie, że chcesz ze mnie zrobić samca alfę tego forum trzymając w dłoni swój wibrator o nazwie ,,SAJ,,

chrupka

Biegły Uwodziciel
oj tam przesadzasz :) gdybym teraz zrobiła tobie lodzika inaczej być myślał :) stękałbyś z podniecenia i prosił abym nie przestawała :)
Jesteś ogierem w łóżku tylko wstydzisz się tego. Uwielbiasz lizać cipkę i ostry sex :) lubisz się wyżyć przywiązując ręce do łóżka... taką masz naturę. Jesteś demonem seksu, ale nikt tego nie widzi, bo to ukrywasz. I nawet mogę powiedzieć więcej - jesteś takim demonem, że miałbyś ochotę wy****** mnie i moją znajomą. Marzysz o trójkącie, bo chcesz sprawić jaki jesteś dobry w łóżku. Coś ci powiem - jesteś najlepszym kochankiem który rżnął mnie, aż mi łóżko rozwaliłeś

Przypomnieć tobie ten wieczór?

chrupka

Biegły Uwodziciel
klęczałeś jak piesek i zdejmowałeś szpilki swoimi ustami :) a potem rzuciłeś mnie na łóżko jak barbarzyńca i rozrywałeś zębami każdy kawałek :)

chrupka

Biegły Uwodziciel
niedobry Saj :) jaka cicha woda, a w łóżku mmm mam na ciebie ochotę :) przyjedź do mnie i zerżnij jak sukę

mój tyłeczek już czeka na ciebie :) chcę poczuć jak pchasz mnie na łóżku i bierzesz brutalnie od tyłu

Saj.... myślę o tobie cały dzień. Myślę o twoich ustach, twoim języczku mmmm marzę, abyś wyjął ze spodni swojego twardego kutasa i klepał mnie po policzku mmm Saj... taki twardy Saj... robię się mokra na samą myśl o pieszczotach, jak bierzesz w ramiona i rzucasz na wygodną pościel mmm twój twardy kutas jest taki nabrzmiały... mam go przed oczami i widzą, jak cały pulsuje oooohhhh Saj bierz mnie tu i teraz. Wyszeptaj mi do ucha jaką jestem niegrzeczną suczką i zasługują na karę... mmm Saj jesteś taki brutalny liżąc moją soczystą brzoskwinkę mmmm oooo tak Saj, jesteś cudowny... nie przestawaj! mocniej! mocniej! ooooo taakkkk ahhh ahhhh

Saj mmmm ty demonie, zobacz co zrobiłeś :)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
trzymam w ręku kubek ciepłej kremowej kawy i czytam uważnie każde słowo... z każdą sekundą na mojej twarzy robi się coraz większy bananek :)
Ojj chrupka, zmuszasz mnie do złych rzeczy i nakręcasz jeszcze bardziej a zwłaszcza, że w pracy jedna dziewczyna przefarbowała włosy i przez to nie mogłem skupić się na niczym, bo zacząłem fantazjować o niej...

Status
Zamknięty.