• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Mężczyzna

Adams36

Nowicjusz
Dla mnie wiek w zasadzie jest mało istotny. Jak jest chemia to seks bedzie smakował równie dobrze z 20-latką jak i 50-latką.
Oczywiście smakował obu stronom.

Kobieta

Kofeinka

Cichy Podglądacz
Laski preferuję takie w moim wieku(18), może nawet młodsze. Mężczyźni? Starsi niż ja muszą być, ale też nie za starzy XD max 25 lat

Mężczyzna

mineter

Nowicjusz
38;lat wolę starsze od siebie które wiedzą czego chcą jeszcze jak mają seksi bieliznę i lubią zabawić się przy koko to coś pięknego

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Wolę panie w swoim wieku albo starszym,z dwa razy miałem młodsze Panie,które były młodsze ode mnie około 10 lat wiadomo jędrne piersi,ładna dupka,ciałko zajebiste. Jeśli chodzi o seks to porażka jakbym uprawiał seks z gumową lalka.

Mężczyzna

Igetiss

Cichy Podglądacz
Oczywiście że starsze dojrzałe bez zaścianku umysłowego ani tabu w głowie gorące seksowne milf nie ma lepszej kobiety w łóżku

Kobieta

małami09

Podrywacz
Nie wiem czy się tu już nie wypowiadałam xD ale lubię starszych. ;) Póki co największa różnica to 18 lat, aczkolwiek nie wiem czy zamierzam to naginać już i iść dalej. Zawsze tak czułam, jeszcze zanim zaczęłam uprawiać seks. Inna sprawa że mój pierwszy był rok młodszy, a seks był cudowny. ;) Dlatego nie oceniam po wieku.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Dla mnie wiek w zasadzie jest mało istotny. Jak jest chemia to seks bedzie smakował równie dobrze z 20-latką jak i 50-latką.
Oczywiście smakował obu stronom.
Ten post powinien zamknac dyskusje ze strony facetow. W mysl zasady: kto wybrzydza ten nie rucha. No ale kazdy ma tam jakies upodobania. Ja mam takie jak Adsms36.
Dziewczyny z kolei moga sobie miec preferowane ustawienia wiekowe, bo sa ladniejsze. Ale chyba starsi faceci = lepsze bzykanie*. Z autopsji: moja malzonka miala ochote na 20+, zrealizowala i wrocila do 30-40.
*Przynajmniej ja tak to sobie egoistycznie tlumacze:p

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Ja mam 24 i dotychczas najstarszy partner był 3 lata starszy (miałam wtedy 19), pozostali: 2 lata starszy i w moim wieku.
Czasem mam taką fantazję, żeby sprawić frajdę dużo młodszemu chłopakowi, ale nigdy nie ciągnęło mnie do tatuśków 30, 35, 40 lat. Może z czasem się to zmieni, na razie oglądam się za mężczyznami w podobnym wieku do mojego, no chyba, że trafi się fajny, niedoświadczony 18latek :)

Mężczyzna

Image

Erotoman
Ja mam 24 i dotychczas najstarszy partner był 3 lata starszy (miałam wtedy 19), pozostali: 2 lata starszy i w moim wieku.
Czasem mam taką fantazję, żeby sprawić frajdę dużo młodszemu chłopakowi, ale nigdy nie ciągnęło mnie do tatuśków 30, 35, 40 lat. Może z czasem się to zmieni, na razie oglądam się za mężczyznami w podobnym wieku do mojego, no chyba, że trafi się fajny, niedoświadczony 18latek :)
18-latkowie też bywają tatusiami.