To ile masz lat? Gdzie je poznajesz? Są wśród nich dziewice?No kręcą mnie młodsze, no co zrobić
To ile masz lat? Gdzie je poznajesz? Są wśród nich dziewice?No kręcą mnie młodsze, no co zrobić
Jeszcze mógłbyś się zdziwić jak niejedna młoda mogłaby pozazdrościć energii takiej 40+ czy nawet 50+Nie chciałbym się zamykać w jakimś przedziale wiekowym, ale lubię seks z młodymi kobietami 18-24. Jakoś chyba najbardziej mi się podoba ich energia. Ale na pewno ze starszymi też mogłoby być ciekawie.
Na pewno masz rację! Ja nie umniejszam takim kobietom, ale po prostu preferuje młodszeJeszcze mógłbyś się zdziwić jak niejedna młoda mogłaby pozazdrościć energii takiej 40+ czy nawet 50+
Tak samo ja absolutnie nie umniejszam młodym kobietom. Uważam tylko, że energia to indywidualna sprawa i niezależna od wieku.Na pewno masz rację! Ja nie umniejszam takim kobietom, ale po prostu preferuje młodsze
Zgoda, sczególnie w części dotyczącej młodszych kobietUrok młodszych kobiet (18+) polega na ich dziewczęcym wdzięku i ciele. Lubią flirtować, są ciekawe, ale jednocześnie często kończy się tylko na słowach, lub zachowaniach. Jeśli facet jest doświadczony i umie poprowadzić, to pewnie satysfakcja będzie obupólna.
Natomiast starsze kobiety zwykle już znają siebie, wiedzą co lubią, wiedzą czego chcą, ale jednocześnie znają mężczyzn i lubią być adorowane. Najlepsze spontaniczne, przygody seksualne miałem właśnie nie ze "studentkami", ale właśnie kobietami po 40stce. I do tego z całą stanowczością mogę stwierdzić, że największą satysfakcję dośwadczałem właśnie z dojrzałymi kobietami.
Więc ja mógłbym pasować bo przekroczyłemJa mam 28 i uwielbiam starszych mężczyzn, szczególnie 45+
Brawo Ty!Ja mam 28 i uwielbiam starszych mężczyzn, szczególnie 45+
Chwila, chwila.......w marynarza zagramy......Łapie się na przedostatnie miejsce
Rozpisałam to sobie i nawet rozumiem koncepcję.Po namyślę, gdybym miała do wyboru faceta w wieku 25, 30, 35, 40, 45, 50, biorę w pierwszej kolejności 40,45,35,50,,25.
dwa razy mi się zdarzyło (dwie różne kobiety)... to był seks typu wychodzisz totalnie wyciszony i ujarzmiony, ale następnego dnia musisz wrócić...Powyżej 40+ nie testowałem... w przyszłości...