Zgadzam się w 100 % !Wszyscy chcieli by mlode dziewczyny a te starsze sa o niebo lepsze wiedzą co robia. 40 - 60 są niezastapione
Niesamowite jak to się człowiekowi zmienia w zależności od tego na kogo trafi w życiu.Rozpisałam to sobie i nawet rozumiem koncepcję.
No ja już nie ukrywam, że ja za to raczej tych młodszych. Tak około 25-35.
Ten post powinien zamknac dyskusje ze strony facetow. W mysl zasady: kto wybrzydza ten nie rucha. No ale kazdy ma tam jakies upodobania. Ja mam takie jak Adsms36.Dla mnie wiek w zasadzie jest mało istotny. Jak jest chemia to seks bedzie smakował równie dobrze z 20-latką jak i 50-latką.
Oczywiście smakował obu stronom.
To tak jak jaKiedys wolałem starsze, obecnie wolę młodsze.
18-latkowie też bywają tatusiami.Ja mam 24 i dotychczas najstarszy partner był 3 lata starszy (miałam wtedy 19), pozostali: 2 lata starszy i w moim wieku.
Czasem mam taką fantazję, żeby sprawić frajdę dużo młodszemu chłopakowi, ale nigdy nie ciągnęło mnie do tatuśków 30, 35, 40 lat. Może z czasem się to zmieni, na razie oglądam się za mężczyznami w podobnym wieku do mojego, no chyba, że trafi się fajny, niedoświadczony 18latek![]()
Wiesz co dobreMam 27 l i wole kobiety najlepiej po 40![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Story z 50+(wiek) | Ogłoszenia | 4 | |
N | Szukam panią wiek +45 | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Wiek partnera | Seks | 0 | |
M | Podkarpacie seks spotkania wyglad wiek bez znaczenia liczy sie zabawa !;) nawet najdziwniejsze perwersje ! | Ogłoszenia | 10 | |
J | Poszukiwana kobieta wiek dowolny | Ogłoszenia | 0 |