Dla mnie wiek w zasadzie jest mało istotny. Jak jest chemia to seks bedzie smakował równie dobrze z 20-latką jak i 50-latką.
Oczywiście smakował obu stronom.
Niesamowite jak to się człowiekowi zmienia w zależności od tego na kogo trafi w życiu.
Powiedzmy, że teraz dostrzegam już to wszystko co kusi panie w ciut starszym partnerze
Wolę panie w swoim wieku albo starszym,z dwa razy miałem młodsze Panie,które były młodsze ode mnie około 10 lat wiadomo jędrne piersi,ładna dupka,ciałko zajebiste. Jeśli chodzi o seks to porażka jakbym uprawiał seks z gumową lalka.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.