Nie mam takich przedziałów, ale młodsze ode mnie, albo dojrzalsze. Najmniej fantazji mam z kobietami w moim wieku. Najważniejsze, żeby kobieta była zadbana i kleiła nam się rozmowa. Wiek schodzi wtedy na drugi plan.
A dla mnie im młodsza tym lepsza... Więc 18stka jak najbardziej zwykle mam partnerki pomiędzy 23-30 lat ale zdarzały się nawet 45-48lat... Sam mam 36 teraz... Jestem miłośnikiem pięknego kobiecego ciała więc jak zadbana 50cio latka z siłowni itd to Biere a młode to poprostu dlatego że jak młode to nie muszą tak dbać o siebie a wyglądają...
Mam 39 lat i zawsze miałam do czynienia z mężczyznami znacznie starszymi od siebie. Jednak od jakiegoś czasu zastanawia mnie jak to by było z kimś młodszym lub w zbliżonym wieku
Mam 39 lat i zawsze miałam do czynienia z mężczyznami znacznie starszymi od siebie. Jednak od jakiegoś czasu zastanawia mnie jak to by było z kimś młodszym lub w zbliżonym wieku
Ja mam 42 lata i uważam, że nie ma nic lepszego niż jędrna 20-latka. Natomiast z mojego doświadczenia wynika, że dobrego loda częściej potrafią zrobić starsze kobiety.
Nie chciałbym się zamykać w jakimś przedziale wiekowym, ale lubię seks z młodymi kobietami 18-24. Jakoś chyba najbardziej mi się podoba ich energia. Ale na pewno ze starszymi też mogłoby być ciekawie.
Nie chciałbym się zamykać w jakimś przedziale wiekowym, ale lubię seks z młodymi kobietami 18-24. Jakoś chyba najbardziej mi się podoba ich energia. Ale na pewno ze starszymi też mogłoby być ciekawie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.