Kłaniamy się nisko, przyjmujemy więc do wiadomości i już nie zatrzymujemyWidać, dzieje się tam tak dużo, że aż znalazłeś czas, żeby nam o tym powiedzieć
Dziękujemy za poświęcenie
Kłaniamy się nisko, przyjmujemy więc do wiadomości i już nie zatrzymujemyWidać, dzieje się tam tak dużo, że aż znalazłeś czas, żeby nam o tym powiedzieć
Dziękujemy za poświęcenie
Uj tam, wyjdę na wazeliniarza xDAle to jest żałosne, że DOROSŁY facet nie umie sobie ogarnąć życia i będzie pluł jadem na laski, jakie to one są złe i niedobre. Widocznie coś jest z Tobą nie tak, skoro żadna Cię nie chce. Gdybyś był kandydatem na faceta, to uwierz mi, że dawno byś wypadł z rynku matrymonialnego, bo kobiety szybko wyłapują DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE mężczyzn. Daleko mi do feministki, bo lubię facetów i uważam, że jest zajebiście dużo fajnych chłopów, zabawnych, elokwentnych, potrafiących czymś zainteresować kobietę, a nie tylko wsadzić kutasa. Bo życie to nie tylko seks. Po seksie zostaje jeszcze cała masa czasu, który trzeba w jakiś sposób razem spędzić.
Takich jak Ty @maxis to uwielbiam. Nie masz kobiety, nie chcą się z Tobą umawiać nawet, więc nie pomyślisz „kurde musi być ze mną coś nie tak”. Oczywiście to wina obrzydliwych bab, które tylko czyhają, aby Was oszukiwać i wykorzystywać. Bo my to mamy w genach zapisane.
Najlepiej jeszcze się chwalić tu na forum, że chodzisz na seks do prostytutki. To się nie dziw, że żadna do Ciebie się już nie odezwie xd
Piękny dobór słówAle to jest żałosne, że DOROSŁY facet nie umie sobie ogarnąć życia i będzie pluł jadem na laski, jakie to one są złe i niedobre. Widocznie coś jest z Tobą nie tak, skoro żadna Cię nie chce. Gdybyś był kandydatem na faceta, to uwierz mi, że dawno byś wypadł z rynku matrymonialnego, bo kobiety szybko wyłapują DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE mężczyzn. Daleko mi do feministki, bo lubię facetów i uważam, że jest zajebiście dużo fajnych chłopów, zabawnych, elokwentnych, potrafiących czymś zainteresować kobietę, a nie tylko wsadzić kutasa. Bo życie to nie tylko seks. Po seksie zostaje jeszcze cała masa czasu, który trzeba w jakiś sposób razem spędzić.
Takich jak Ty @maxis to uwielbiam. Nie masz kobiety, nie chcą się z Tobą umawiać nawet, więc nie pomyślisz „kurde musi być ze mną coś nie tak”. Oczywiście to wina obrzydliwych bab, które tylko czyhają, aby Was oszukiwać i wykorzystywać. Bo my to mamy w genach zapisane.
Najlepiej jeszcze się chwalić tu na forum, że chodzisz na seks do prostytutki. To się nie dziw, że żadna do Ciebie się już nie odezwie xd
O kurde, a to ja się martwiłem, że wyjdę na wazeliniarza xDPiękny dobór słów
Danwo nie czytałem coś tak wspomniałego
Zrobiłaś mi dzień, uwielbiam świadome kobiety z intelektem
Domniemam, że za pięknyn umysłem, kryje się również piękna uroda
Mrrr..
A jak. Piękna, seksowna, inteligentna, błyskotliwa, sprytna i wybitna. A no i skromna oczywiście.Piękny dobór słów
Danwo nie czytałem coś tak wspomniałego
Zrobiłaś mi dzień, uwielbiam świadome kobiety z intelektem
Domniemam, że za pięknyn umysłem, kryje się również piękna uroda
Mrrr..
Właśnie dałem przykład przesadnego komplementu, który właśnie razi w oczy i odpychaO kurde, a to ja się martwiłem, że wyjdę na wazeliniarza xD
Ktoś tu chyba jakiś długi post ma![]()
Mów mi więcej, moknę...A jak. Piękna, seksowna, inteligentna, błyskotliwa, sprytna i wybitna. A no i skromna oczywiście.
Mogę się mylić, ale czytając niektóre posty, a i rozmawiając z mężczyznami po 30-tce, można skonstatować, że coś nie tak było z wieloma facetami, którzy wypadli z "rynku matrymonialnego"...Ale to jest żałosne, że DOROSŁY facet nie umie sobie ogarnąć życia i będzie pluł jadem na laski, jakie to one są złe i niedobre. Widocznie coś jest z Tobą nie tak, skoro żadna Cię nie chce. Gdybyś był kandydatem na faceta, to uwierz mi, że dawno byś wypadł z rynku matrymonialnego, bo kobiety szybko wyłapują DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE mężczyzn. Daleko mi do feministki, bo lubię facetów i uważam, że jest zajebiście dużo fajnych chłopów, zabawnych, elokwentnych, potrafiących czymś zainteresować kobietę, a nie tylko wsadzić kutasa. Bo życie to nie tylko seks. Po seksie zostaje jeszcze cała masa czasu, który trzeba w jakiś sposób razem spędzić.
Chodź się ruchać.Mów mi więcej, moknę...
Chodź się ruchać.
Mów mi więcej, moknę...
No i dobra, bez łaski, nawet bym nie chciał aby się jakakolwiek odezwała, bo bym wtedy podejrzewał, że chcę mnie oszukać. Już wolę tego rodzaju Panie, bo chociaż za pieniądze coś mam, a w przypadku oszustek to nie mam wtedy ani pieniędzy ani kobiety, już nie wspominając o jakichś innych rzeczach.Ale to jest żałosne, że DOROSŁY facet nie umie sobie ogarnąć życia i będzie pluł jadem na laski, jakie to one są złe i niedobre. Widocznie coś jest z Tobą nie tak, skoro żadna Cię nie chce. Gdybyś był kandydatem na faceta, to uwierz mi, że dawno byś wypadł z rynku matrymonialnego, bo kobiety szybko wyłapują DOJRZAŁYCH EMOCJONALNIE mężczyzn. Daleko mi do feministki, bo lubię facetów i uważam, że jest zajebiście dużo fajnych chłopów, zabawnych, elokwentnych, potrafiących czymś zainteresować kobietę, a nie tylko wsadzić kutasa. Bo życie to nie tylko seks. Po seksie zostaje jeszcze cała masa czasu, który trzeba w jakiś sposób razem spędzić.
I znowu to o czym pisałem. Jak ktoś nie ma szans u dziewczyn, to zaraz jest uważany za śmiecia.Mogę się mylić, ale czytając niektóre posty, a i rozmawiając z mężczyznami po 30-tce, można skonstatować, że coś nie tak było z wieloma facetami, którzy wypadli z "rynku matrymonialnego"...
Niewykluczone, że ww. mieli poważniejsze deficyty niż maxis czy inny eskortcel.
Z tego, co piszesz, wnioskuję, że potrzebowałeś kobiet, która chce się gzić, a nie męczyć się nz kimś, kto będzie miał inne oczekiwania, oferując w zamian niewiele. Po prostu oprócz pieniędzy nie miałeś nic do zaoferowania kobietom ze swojego targetu.Nawet przez to czuję pogardę do niektórych dziewczyn które są samotne w realu, bo to po twarzy widać u nich że są to niemoty, niezdecydowane i nie wiedzą czy żyją, albo oszustwo, a ja lubię konkretne osoby, bo sam taki jestem, więc szczerze, ja uwielbiam tylko jeden rodzaj dziewczyn, albo jak to nazwać Pań, bo one są konkretne, wiem z kim mam do czynienia, istnieją naprawdę w realu i mogą dać facetowi wiele a przede wszystkim pewność siebie, którego jak dotąd mi brakowało w życiu przez takie właśnie "normalne" dziewczyny szukające kogoś na stałe.
Nieprawda, większość żonatych mężczyzn, a i część rozwiedzionych nie ma już żadnego potencjału. Z różnych powodów.I znowu to o czym pisałem. Jak ktoś nie ma szans u dziewczyn, to zaraz jest uważany za śmiecia.
O kurde, a to ja się martwiłem, że wyjdę na wazeliniarza xD
Ktoś tu chyba jakiś długi post ma![]()
To już mi do mojego tematu bo tam zaraz @Zalotka i @Zaczepny zaczną się rozbierać i mi się wątek gubiWłaśnie dałem przykład przesadnego komplementu, który właśnie razi w oczy i odpycha
Przy czym jest taki niecodzienny, niespodziewany (zwłaszcza ode mnie), że pozostawia po sobie wrażenie
Mylisz się, wręcz przeciwnie chciałem na stałe kogoś mieć, ale skoro żadna mnie nie chciała a samotność mi bardzo doskwierała, nawet do tego stopnia, że chciałem ze sobą skończyć, poszedłem do Pani i nadal to robię, ale co zrozumiesz, jak wszystko Ci się udało i niech Ci tak będzie jak mówisz.Z tego, co piszesz, wnioskuję, że potrzebowałeś kobiet, która chce się gzić, a nie męczyć się nz kimś, kto będzie miał inne oczekiwania, oferując w zamian niewiele. Po prostu oprócz pieniędzy nie miałeś nic do zaoferowania kobietom ze swojego targetu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Prawda o kobietach | Seks | 6 | |
S | Ogłoszeniowa prawda | Seks | 82 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 9 | |
![]() |
Czy to prawda, że murzyni mają ogromne członki? | Seks | 164 | |
![]() |
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 |