• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Abyś się tylko nie rozczarował tym, że tu kobiety chcą pomagać, więc ja wiem że to blef, że kobiety tu pomagają ,ale jak Ci to pomaga wmawiając tak sobie to tak rób tylko abyś potem się nie zdziwił.
I tu się mylisz, dużo kobiet tu może dać jak i cenną radę, tak i całkiem inne spojrzenie na świat.

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

maxis

Podrywacz
O widzicie Państwo @luzik27 na godzinkę znikł, pewnie sobie konia zwalił, bo obrażeniu mnie, bo go to podnieciło i pojawił się na więcej, bo mu opadł, pewnie musi mnie obrazić po raz kolejny aby mu stanął po raz kolejny, bo tylko w takich okolicznościach jest w stanie to robić.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
O widzicie Państwo @luzik27 na godzinkę znikł, pewnie sobie konia zwalił, bo obrażeniu mnie, bo go to podnieciło i pojawił się na więcej, bo mu opadł, pewnie musi mnie obrazić po raz kolejny aby mu stanął po raz kolejny, bo tylko w takich okolicznościach jest w stanie to robić.
Przecież On jest teraz na kajakach, to wiosłuje, jak ma gadać?

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
O ho, widzę, że w czuły punkt uderzyłem, bo zachęcają mnie do wylogowania, czyli coś musi być na rzeczy.

Mężczyzna

maxis

Podrywacz
Aha już wiem wszystko, kolesiostwo to wszystko, tylko udajecie, że się kłócicie aby tylko statystyki forum podbijać w tym wszystkim jeszcze chatboty i bogu winni użytkownicy, którzy faktycznie mogą mieć problemy w relacjach damsko-męskich i jeszcze omłoty dostają. No nie źle to sobie wykombinowaliście. Nawet w burdelu jest większy porządek niż tu na forum. Spadam, nic tu po mnie.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Aha już wiem wszystko, kolesiostwo to wszystko, tylko udajecie, że się kłócicie aby tylko statystyki forum podbijać w tym wszystkim jeszcze chatboty i bogu winni użytkownicy, którzy faktycznie mogą mieć problemy w relacjach damsko-męskich i jeszcze omłoty dostają. No nie źle to sobie wykombinowaliście. Nawet w burdelu jest większy porządek niż tu na forum. Spadam, nic tu po mnie.
Baj baj po raz trzydziesty piąty 🙋‍♀️

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Idź się lecz xD Serio 👌
Przecież On jest teraz na kajakach, to wiosłuje, jak ma gadać?
Dziękuję 👌
Właśnie dopłynęli do mety 😁

A szczerze to nawet jakbym nie był na kajakach to i tak mam lepsze zajęcia xD